Skip to main content

Επέστρεψε Αθήνα ο Άδωνις- Ακύρωσε τις ομιλίες λόγω των οπαδών του ΠΑΟΚ

Υπό τον φόβο αντιδράσεων από φίλους του Δικεφάλου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ματαίωσε προγραμματισμένες ομιλίες του στη Θεσσαλονίκη και αναχώρησε.

Στη ματαίωση των ομιλιών του στη Θεσσαλονίκη, απόψε και αύριο, προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπό τον φόβο αντιδράσεων από οπαδούς του ΠΑΟΚ, για τους οποίους ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το τελευταίο διάστημα αποτελεί «κόκκινο πανί».

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης ακύρωσε την προγραμματισμένη για απόψε στις 19:30 ομιλία του στα Κουφάλια, σε εκδήλωση που διοργάνωνε το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Θ. Καράογλου στο πνευματικό κέντρο «Κ. Χατζάκος». Η εκδήλωση αυτή αναβλήθηκε οριστικά έπειτα από εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ. Νωρίτερα, στις 18:00, επρόκειτο να μιλήσει στο Αριστοτέλειον, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για την εκδήλωση της πρωτοβουλίας «Λύσε τη Σιωπή», στην οποία, ωστόσο, ο βουλευτής της ΝΔ απευθύνθηκε με μήνυμά του μέσω Skype.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επρόκειτο να παρευρεθεί σε εκδήλωση στο Καβαλάρι για άλλη μία ομιλία, αύριο Κυριακή, στις 11:00, όμως και αυτή ακυρώθηκε, με τον ίδιο να παίρνει από σήμερα το ταξίδι της επιστροφής για την Αθήνα. Θα πρέπει, βεβαίως, να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με ομιλητή τον κ. Καράογλου.

Το γραφείο του κ. Καράογλου είχε προγραμματίσει και μία τρίτη εκδήλωση, το βράδυ της Κυριακής στην Επανομή, εντούτοις η εκδήλωση αυτή είχε ακυρωθεί από την Παρασκευή για άσχετους λόγους.