Skip to main content

Έτοιμος για την Ολλανδία ο ΠΑΟΚ - Ποιοι θα είναι στην αποστολή

Έτοιμος να αναχωρήσει την Παρασκευή για το Χορστ της Ολλανδίας είναι ο ΠΑΟΚ για το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Έτοιμος να αναχωρήσει την Παρασκευή για το Χορστ της Ολλανδίας είναι ο ΠΑΟΚ για το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει μαζί του τους:

Γλύκο, Πασχαλάκη , Ρέι , Σιαμπάνη , Κρέσπο , Βαρέλα , Μαλεζά , Χατσερίντι , Μιχόγεβιτς , Βιεϊρίνια , Λεβέκ , Μάτος , Κίτσιου , Χαρίση , Μουλέν , Μαουρίσιο , Κάνιας , Μπαλογιάννη, Σάκχοφ , Λάμπρου , Ενρίκε , Λημνιό , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Πέλκα , Μυστακίδη , Κουλούρη. Την αποστολή του ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει κανονικά και ο Λέο Ζαμπά.

Την αποστολή του Δικεφάλου δεν θα ακολουθήσει ο Τζάλμα Κάμπος ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, καθώς και ο Δημήτρης Χατζηϊσαϊας ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός, ύστερα από κοινή απόφαση που πάρθηκε μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής με πτήση για το Ντίσελντορφ κι έπειτα θα μεταβεί οδικώς στο Χορστ, όπου καταλύσει στις εγκαταστάσεις του ParkHotel