Skip to main content

Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό με την Ξάνθη-Οι εκλεκτοί του Ίβιτς

Η σημερινή προπόνηση των παικτών του Δικεφάλου ήταν επικεντρωμένη στην τακτική με το τεχνικό τιμ να δίνει βάση στις κινήσεις σε άμυνα και επίθεση

Την προετοιμασία του για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος εναντίον της Ξάνθης στο γήπεδο της Τούμπας ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Η σημερινή προπόνηση των παικτών του Δικεφάλου ήταν επικεντρωμένη στην τακτική με το τεχνικό τιμ να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές πως πρέπει να κινηθούν στον αγωνιστικό χώρο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Πέρα από τον Πέδρο Ενρίκε που πονάει στο μεγάλο δάχτυλο του μεγάλου ποδιού, ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισε σε ρυθμούς επανένταξης στο κανονικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Γλύκος, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Λέοβατς, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Κάμπος, Ματθαίου, Πρίγιοβιτς και Κουλούρης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πέδρο Ενρίκε που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθανόταν από το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή όπου και τραυματίστηκε, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, Στέφανος ΑθανασιάδηςΆμρ Ουάρντα, Χάρης Χαρίσης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Ζέλικο Μπρκιτς και Αχιλλέας Πούγγουρας.

Από τη μεριά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επικέντρωσε την τελευταία προπόνηση της Ξάνθης στην τακτική και τα τελειώματα φάσεων ενώ μετέπειτα ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά η 18αδα της ακριτικής ομάδας:

Ντε Λούκας, Λάζιτς, Λουσέρο, Μεχία, Πιζέλι, Σολτάνι, Σιλά, Γιουνές, Ζίβκοβιτς, Βασιλακάκης, Ζαρόπουλος, Καρασαλίδης, Κώστας, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Ράνος, Σβάρνας και Τριάδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Φλίσκας και Καμαρά για λόγους ξεκούρασης αλλά και ο Γουάλας ο οποίος αν και έχει επανέλθει δεν είναι έτοιμος να παίξει σε φουλ ρυθμούς. Επίσης εκτός έμειναν και οι Χατζητερζόγλου, Παπαστεριανός οι οποίοι είναι ανέτοιμοι αλλά και οι Παπαγεωργίου, Σταθάκης, Δεμένικος, Ορφανίδης Λ., Ορφανίδης Π., Κολλαράς και Μελισσόπουλος.