Skip to main content

Έκπτωση από την ΕΥΑΘ για την αντικατάσταση των σπασμένων υδρόμετρων

Στα 1.400 ανέρχονται τα σπασμένα υδρόμετρα λόγω του παγετού. Η ΕΥΑΘ προτίθεται να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για τη μέγιστη δυνατή έκπτωση

Την έκπτωση για την εγκατάσταση νέου υδρομέτρου σε καταναλωτές που υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία στην Θεσσαλονίκη, αναμένεται να συζητήσει αύριο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΑΘ

Το κόστος ενός υδρομέτρου είναι περίπου στα 100 ευρώ και, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η ΕΥΑΘ προτίθεται να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές την μέγιστη δυνατή έκπτωση και την καλύτερη δυνατή τιμή.

Στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ δεν αναμένεται να ληφθεί απόφαση, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος και η καταμέτρηση από την εταιρεία για το μέγεθος των ζημιών. Οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν σε επόμενη συνεδρίαση.

Να σημειωθεί ότι στα 1400 ανέρχονται τα σπασμένα υδρόμετρα της ΕΥΑΘ λόγω παγετού, που αντικαταστάθηκαν σε περίπου δέκα μέρες, όταν σε κανονικές συνθήκες η διαδικασία αντικατάστασης αφορά σε 600 ετησίως. Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία τονίζουν ότι εξακολουθούν να βρίσκονται επί ποδός, προκειμένου να ομαλοποιηθεί πλήρως η υδροδότηση στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.