Skip to main content

Φλιώνης: Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ

«Πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά, με αυτοπεποίθηση και με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον», έγραψε χαρακτηριστικά ο γκαρντ του Άρη

Aυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη πρέπει να δείξουν οι παίκτες του Άρη στις δυνατότητές τους ώστε να κερδίσουν το αυριανό ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Δημήτρης Φλιώνης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο γκαρντ του «Αυτοκράτορα»:

«Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, που όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του και τις ιδιαιτερότητες του ανεξάρτητα από την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι δυο ομάδες.

Θέλουμε πολύ τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και χρειαζόμαστε πολύ τη στήριξη του.

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, με αρκετές λύσεις και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι ένα ντέρμπι και θα μετρήσει το ποιος το θέλει περισσότερο.

Πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά, με αυτοπεποίθηση και με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Μόνο έτσι θα επιστρέψουμε στις νίκες.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πρέπει να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων και με την βοήθεια του κόσμου να παλέψουμε και να βρούμε το δρόμο προς την νίκη χωρίς να μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο».