Skip to main content

Φρέναρε τον Ηρακλή ο Μακεδονικός, ήττα 1-0 στην Πολίχνη (video)

Η ομάδα από την Ευκαρπία νίκησε τους «κυανόλευκους» -που διαμαρτύρονται για το ακυρωθέν γκολ του Ρόβα- ρίχνοντας τους από την κορυφή του πρωταθλήματος

Την ήττα με 1-0 από τον Μακεδονικό στην Πολίχνη γνώρισε ο Ηρακλής για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο «Γηραιός» βρίσκεται πλέον στη 2η θέση του πρωταθλήματος έχοντας 49 βαθμούς ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο Άρης Παλαιοχωρίου με 51 (νίκησε με 0-1 τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων).

Με σκόρερ τον Αντωνιάδη στο 34΄, η ομάδα από την Ευκαρπία έριξε τους «κυανόλευκους» από την κορυφή που πέτυχαν γκολ στο 37΄με τον Ρόβα όμως ο διαιτητής Δραγάτης το ακύρωσε ως επιθετικό φάουλ.

Σημειώνεται, πως εκτός για ακόμη μία αναμέτρηση έμεινε ο Τάι καθώς η ΕΠΟ δεν εξέδωσε το δελτίο του και συνεπώς ο Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται να ντεμπουτάρει ξανά με τη φανέλα του συλλόγου στην αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής με τη Νάουσα στο Καυτανζόγλειο.

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός (Αβραμίδης): Γουμάγιας, Τουμανίδης, Τσιαμπάζης, Αντωνιάδης (77′ Βόσδου), Τσουκάνης, Ζαφειρίδης (83′ Καρτίεφ), Διαμαντίδης (73′ Λυκίδης), Γαρύφαλλος, Λύρας, Ποκόνγκ (66′ Στασινόπουλος), Παπαποστόλου.

Ηρακλής (Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Κωστούλας , Α. Αθανασίου (80΄ Α. Αθανασίου), Παναγιωτούδης (51΄ Ντε Σμεντ), Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (76΄ Μεντί), Ρόβας.