Skip to main content

Γεράνης: Να αγκαλιάσει ο κόσμος την προσπάθεια του Ηρακλή

O πρόεδρος του ΦοΣΔΑ Κεντρικής Μακεδονίας υπογράμμισε πως τόσο αυτός όσο και άλλοι γνωστοί Ηρακλειδείς προσπαθούν να είναι συνέχεια δίπλα στην ομάδα

Στήριξη στον Ηρακλή δήλωσε πως θα παρέχει για ακόμη μία φορά ο Μιχάλης Γεράνης υπογραμμίζοντας πως θα βοηθάει τον «Γηραιό» για όσο περνάει από το χέρι του.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΦοΣΔΑ Κεντρικής Μακεδονίας μαζί με τον Θόδωρο Καράογλου παρέθεσαν δείπνο χθες στο ποδοσφαιρικό και διοικητικό τμήμα των «κυανολεύκων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Γεράνης:

Για το αν το τραπέζι στην ομάδα του Ηρακλή ήταν ακόμα μία προσπάθεια συσπείρωσης: «Αυτός ήταν ο κύριος λόγος. Προσπαθούμε να είμαστε συνέχεια δίπλα στην ομάδα. Τόσο οι παίκτες όσο και ο προπονητής θα πρέπει να έχουν καλή ψυχολογία ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στη Β’ Εθνική. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος ώστε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται την επόμενη χρονιά. Επειδή έχουν περάσει οι εποχές που η φανέλα έπαιρνε μόνη της τα αποτελέσματα, όλοι θα πρέπει να είναι προσηλωμένοι στον στόχο της ανόδου».

Για το αν πιστεύει πως η συσπείρωση «υγειών» ατόμων γύρω από τον Ηρακλή έχει αντίκτυπο στον κόσμο: «Εγώ, όπως και ο κ. Καράογλου αλλά και άλλοι φίλοι του Ηρακλή θέλουμε να είμαστε «διακριτικά» δίπλα στην ομάδα και να τη βοηθάμε. Νομίζω πως η εικόνα αυτή άρχισε να φαίνεται, γιατί ο κόσμος ήταν απογοητευμένος με τα όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια και σιγά σιγά άρχισε να επιστρέφει. Τα λάθη αυτά δεν πρέπει να ξαναγίνουν και θα ήθελα να πω στον κόσμο πως πρέπει να έρθει στο γήπεδο και να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται ώστε να έχουμε μια πορεία προς τα εκεί που μας αξίζει».

Για το αν ο Ηρακλής προσπαθεί να προσελκύσει ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν: «Γίνεται μία πάρα πολύ καλή δουλεία. Υπάρχει πλήρης διαφάνεια και οι άνθρωποι μέσα από την ομάδα μας ενημερώνουν πως κινούνται προς μία τέτοια κατεύθυνση, ώστε να ξεθαρρέψουν και οι φίλοι που στο παρελθόν απογοητεύτηκαν και έλεγαν πως ρίχνουν λεφτά σε ένα «βαρέλι δίχως πάτο». Με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους ανθρώπους μέσα στην ομάδα, τους παλαίμαχους αλλά και τα παιδιά από τη διοίκηση που δίνουν τη ψυχή τους για την επίτευξη του στόχου».

Για τον ΦοΣΔΑ: «Η Κεντρική Μακεδονία και οι αυτοδιοίκηση έχει δώσει το στίγμα πως δεν υπάρχει «χρώμα» στο σκουπίδι και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε όπως το διαχειρίζονται άλλες χώρες του εξωτερικού και έχουμε τη διάθεση να αλλάξουμε με τις ενέργειας μας την κουλτούρα γύρω από την πρόληψη και την ανακύκλωση. Βέβαια δεν είμαστε όπως άλλες περιφέρειες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είμαστε και πολύ καλά. Μαζί με κάποιες άλλες περιφερειακές ενότητες έχουμε αναπτύξει καλή συνεννόηση και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για το κομμάτι του περιβάλλοντος. Ελπίζω πως μέσα της πολλής και καλής δουλειάς θα πετύχουμε τους στόχους μας».