Skip to main content

Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι στο Βούπερταλ - Ένας νεκρός

Ο δράστης φέρεται να έχει ταμπουρωθεί σε ένα κτήριο, ενώ η αστυνομία τον έχει περικυκλώσει και διεξάγει επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας υπάρχουν στο Βούπερταλ της Γερμανίας μετά από επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποίησε ένας άνδρας.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και διεξάγει έρευνες στην περιοχή.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπήρξε μία δολοφονία. Ένας άντρας είναι νεκρός και άλλος ένας είναι στο νοσοκομείο», δήλωσε μία εκπρόσωπος της αστυνομίας στο AFP.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, ο δράστης φέρεται να έχει ταμπουρωθεί σε ένα κτήριο, ενώ η αστυνομία τον έχει περικυκλώσει και διεξάγει επιχείρηση για τη σύλληψη ή την εξολόθρευσή του.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για υπόθεση τρομοκρατίας, ωστόσο, συνέβη μόλις λίγη ώρα μετά το περιστατικό της επίθεσης με μαχαίρι στο Τούρκου της Φινλανδίας που στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό άλλων οκτώ (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός από την επίθεση στο Βούπερταλ είναι ένας άνδρας ηλικίας 31 ετών, ενώ ο τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο είναι 25 ετών.