Skip to main content

Για την κατάσταση στη νότια Λέσβο ενημερώθηκε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΗ

Ο βουλευτής Λέσβου Γιώργος Πάλλης κατέθεσε επιστολή προς τη ΔΕΗ ώστε να υπάρξει αναστολή έκδοσης των λογαριασμών των σεισμόπληκτων ιδιοκτητών

Με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΗ, Γιώργο Ανδριώτη, συναντήθηκαν χθες ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης, μαζί με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρισαγροτών Αθήνας, Κώστα Σταυριανό.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, σκοπός της συνάντησης η ενημέρωση του αντιπροέδρου για την κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της νότιας Λέσβου, την οποία έπληξε ο σεισμός της 12ης Ιουνίου και κυρίως την ισοπεδωμένη Βρίσα.

Ο κ. Πάλλης κατέθεσε στον κ. Ανδριώτη επιστολή προς την διοίκηση της ΔΕΗ, με την οποία ζητάει να αναληφθούν πρωτοβουλίες ελάφρυνσης των σεισμόπληκτων περιοχών, επέκταση του χρόνου αποπληρωμής των τιμολογίων της ΔΕΗ, καθώς και αναστολή της έκδοσης των λογαριασμών για τους ιδιοκτήτες των σπιτιών που υπέστησαν την μεγαλύτερη ζημιά.

Ο κ. Πάλλης ζήτησε ακόμα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΔΕΗ, να αναζητηθούν πόροι προκειμένου να συνεισφέρουν σε δράσεις που ευνοούν την περιοχή.