Skip to main content

Γιαννίκογλου: Ο Παπαθανασάκης ευθύνεται 1000% για τον Ηρακλή

Ο τερματοφύλακας του «Γηραιού» εξαπέλυσε πυρά εναντίον του ισχυρού άνδρα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στον σύλλογο

Για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Μάκης Γιαννίκογλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του «Γηραιού»:

Πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για εσάς τους λίγους που μείνατε;

«Κάθε μέρα που περνάει, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Θα παίξει η ομάδα, δεν θα παίξει; θα αλλάξει χέρια; Δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Από τη μέρα που η ομάδα έπεσε πάμε από το κακό στο χειρότερο. Για μένα το πιο κακό σενάριο είναι η ομάδα να μην κατέβει καν και αυτό θα είναι πολύ άσχημο».

Είσαι θετικός στο να μείνεις στον Ηρακλή της Football League;

«Για αυτό έκατσα μέχρι τέλη Ιουλίου και περιμένω. Θέλω να μείνω στην ομάδα γιατί ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα. απλά το θέμα είναι να κατέβει η ομάδα, αν γίνει αυτό παίκτες θα βρεθούνε».

Από την ημέρα που η ομάδα έπεσε, είχες επικοινωνία με κάποιον προκειμένου να δεις τι θα γίνει;

«Πραγματικά με κανέναν. Εκτός από την κυρία Ευγενία στα γραφεία. Αυτή η γυναίκα πιστεύω ότι κουβαλάει όλα τα βάρη της ομάδας πάνω της. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν άλλο».

Πώς έφτασε σε αυτό το σημείο ο Ηρακλής;

«Ευθύνεται όχι 100% αλλά 1000% ο Παπαθανασάκης. Πρέπει να του δώσουμε κύπελλο για αυτό που κατάφερε. Μια ομάδα με νεαρούς παίκτες, ενώ σώθηκε αγωνιστικά, κατάφερε να την ρίξει. Δεν θα σταθώ στην απόφαση, που για μένα είναι άδικη, αλλά από εκεί και πέρα όταν δεν έχεις πληρώσει τίποτα, ποιος θα σε σεβαστεί;

Είναι απίστευτο αυτό, δεν υπάρχουν λόγια. Το θέμα είναι να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα».

Για το ενδιαφέρον του Λεβαδειακού:

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι, αν θα πήγαινα κάπου, να είμαι 100% καλά με τον εαυτό μου και με την απόφαση που έχω πάρει. Το ένστικτο μου έλεγε να μην πάω οπότε πήρα αυτό το ρίσκο και για αυτό με λένε τρελό. Ελπίζω να τους διαψεύσω. Αρνήθηκα γιατί ήθελα να κάτσω και να παίξω στον Ηρακλή».

Για τον κ. Καγιούλη:

«Ο κόσμος είναι διχασμένος, επομένως όντας στην ομάδα είναι δύσκολο να πάρω θέση. Ο κ. Καγιούλης δεν είναι σε καμία περίπτωση σαν τον Παπαθανασάκη. Δεν θα πω αν είναι καλός ή κακός ή ακόμα ότι μπορεί να σώσει τον Ηρακλή ή δεν μπορεί. Απλά είναι πιο έμπιστος από τον Παπαθανασάκη. Ο Καγιούλης κάποια πράγματα που υποσχέθηκε στους ποδοσφαιριστές πέρυσι τον Αύγουστο, είχε πει ότι μέχρι τα Χριστούγεννα εγώ θα σας παρέχω αυτό κι αυτό, η αλήθεια είναι ότι τα τήρησε. Όταν κάναμε τρία στα τρία και εν τέλει σώσαμε την ομάδα αγωνιστικά, δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι θα μέναμε απλήρωτοι. Είχαμε περάσει απλήρωτοι και Χριστούγεννα και Καλοκαίρι. Ούτε τότε πήραμε χρήματα, τότε κατάλαβα ότι κάτι πήγαινε στραβά. Το τελευταίο διάστημα ήμασταν μόνοι μας με τον κ. Παντελίδη.

Ο κ. Παντελίδης είναι ένας καταπληκτικός προπονητής και θα κάνει πολύ ωραία πράγματα στο μέλλον».

Για το γεγονός πως οι παίκτες έπαιζαν απλήρωτοι και τελικά έσωσαν αγωνιστικά την ομάδα:

«Ξέραμε όλοι σε ποια ομάδα παίζαμε. Παρά τα οικονομικά έπρεπε να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά.

Για πόσο ακόμα θα περιμένεις;

«Έχω χάσει τις μέρες. Αυτή τη στιγμή αν έρθει κάποια πρόταση για τον οποιονδήποτε επαγγελματία, είναι δύσκολο να την αρνηθεί. Παρακαλάω η ομάδα να παίξει Β΄ Εθνική ή ακόμη και ότι δεν θα παίξει, να μας πουν τι συμβαίνει. Μιλάμε για το πιο απλό».