Skip to main content

Γιάραμπεκ: Στόχος μας είναι να στείλουμε το ματς στην παράταση

Για τη δεύτερη αναμέτρηση της Ντιναμό Τιφλίδας με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας μίλησε ο προπονητής της πρώτης, Γιουράι Γιάραμπεκ.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής της Ντιναμό Τιφλίδας, Γιουράι Γιάραμπεκ, εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την αξία του αγώνα μετά το 0-3 της Τιφλίδας: "Το 0-3 είναι πολύ δύσκολο αποτέλεσμα για μας, θέλαμε κάτι παραπάνω. Είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε στο γήπεδο".

Για τη σύγκριση του φετινού ΠΑΟΚ με την ομάδα που αντιμετώπισε πέρυσι: "Είναι πάρα πολύ δύσκολη ερώτηση. Ακόμη και μετά το πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή ομάδα. Από αυτή αποδέσμευσε φέτος μόνος τον Μακ και τον Λούκας".

Για το αν περιμένουμε τη Ντινάμο να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο: "Ο στόχος μας είναι να βάλουμε τρία γκολ για να πάει το ματς στην παράταση, αλλά πρέπει να παίξουμε και έξυπνα αμυντικά γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα με έξυπνους παίκτες και μπορεί να βγαίνει επικίνδυνα στην επίθεση".

Για το ποιους παίκτες ξεχωρίζει: "Έχει κι άλλους καλούς παίκτες πλην του Ροντρίγκες, για τον οποίο μίλησε ο Αλβάρο, όπως ο Τζάλμα Κάμπος, ο Μπίσεσβαρ, ο Ζάιρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο στη Γεωργία, αλλά όπως είπα και πριν ο ΠΑΟΚ είχε παίξει πολύ καλά στο δεύτερο μέρος και έβαλε και δύο γκολ".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης της Ντινάμο: "Όλα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο… αλλά αυτό το ματς είναι mission impossible".