Skip to main content

Γκος: Ομάδα με μεγάλη ιστορία και εκπληκτικούς φιλάθλους ο ΠΑΟΚ

O νέος γκαρντ του «Δικεφάλου» υπογράμμισε ότι έχει πλέον μία ευκαιρία για να αποδείξει ότι μπορεί ακόμη να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο

Την ανυπομονησία του ώστε να αγωνιστεί για τον ΠΑΟΚ εξέφρασε στις πρώτες του δηλώσεις ο Φιλ Γκος υπογραμμίζοντας πως έχει ακούσει για τους φιλάθλους του «Δικεφάλου» ενώ γνωρίζει τον Ουσμάν Κρουμπάλι με τον οποίο ήταν συμπαίκτης στη Βενέτσια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νέος γκαρντ των «ασπρόμαυρων»:

«Έχοντας παίξει για αρκετά χρόνια στην Ιταλία, είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνει ο ΠΑΟΚ να δείξω το ταλέντο μου σε μία νέα χώρα. Είναι μια ευκαιρία για μένα να αποδείξω ότι έχω ακόμα τη δυνατότητα να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Αγαπάω το μπάσκετ και είναι πολύ σημαντικό για μένα που βρίσκομαι μπροστά σε μία νέα πρόκληση για την καριέρα μου».

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Μπορεί να μην έχω παίξει ποτέ στην Ελλάδα, αλλά τον συνάντησα στα προκριματικά της Euroleague του 2011 στο Βίλνιους. Ξέρω ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και εκπληκτικούς φιλάθλους. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους».

Για τον Ουσμάν Κρουμπάλι: «Στη Βενέτσια ήμουν συμπαίκτης με τον Ουσμάν Κρουμπάλι και έτσι γνωρίζω πολύ καλά τον τρόπο παιχνιδιού του. Θέλω να γνωρίσω και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και νιώθω έτοιμος να γίνω μέρος της ομάδας και να προσφέρω σε αυτή».