Skip to main content

Γλύκος: Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, είμαστε ευχαριστημένοι (vid)

Η νίκη είναι καλό αποτέλεσμα γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε τους αντιπάλους μας σε μια θέση ασφαλείας,δήλωσε ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου

Στη μεγάλη νίκη που κατάφερε να πάρει η ομάδα παρά το γεγονός ότι δεν ήταν σε καλή μέρα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γλύκος.

«Πολλές φορές η ομάδα σίγουρα δε βρίσκεται σε καλή μέρα και σε τέτοια παιχνίδια, αν δε βρίσκεσαι σε καλή μέρα, πρέπει να πάρεις τους τρεις βαθμούς όπως έγινε και σήμερα. Από ότι είδαμε ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός, μας πίεσε αρκετά και είχε και την ευκαιρία με το δοκάρι που θα μπορούσε να έχει προηγηθεί, αλλά εμείς σε μία αντεπίθεση βάλαμε το δεύτερο γκολ, με μία ωραία εκτέλεση του Κλάους και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη σημασία της χθεσινής νίκης και την πρόκριση: «Είναι νωρίς ακόμη, υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια. Σίγουρα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε τους αντιπάλους μας σε μία θέση ασφαλείας, αλλά δε σημαίνει κάτι αυτό. Έχουμε ένα παιχνίδι εκτός έδρας σε μία καλή έδρα, κόντρα σε μία καλή ομάδα. Θα πρέπει να πάμε εκεί για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό να μη χάσουμε και από εκεί και πέρα έχουμε άλλα τρία παιχνίδια που θα κυνηγήσουμε την πρόκριση».

Για την μπαλιά που έβγαλε στον Ροντρίγκες: «Καλό είναι αυτό, γιατί από ότι είδαμε στο παιχνίδι, οι δικές μου μπαλιές βοήθησαν αρκετά γιατί η αντίπαλη ομάδα έπαιξε αρκετά ψηλά. Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε από αυτή την ενέργεια να κερδίσουμε κάτι. Κέρδισε ο Γκάρι το πέναλτι και ο Κλάους κατάφερε να το εκμεταλλευτεί».

Για τη χαμένη ευκαιρία του Γκάρι Ροντρίγκες: «Ήταν μία δύσκολη στιγμή για αυτόν θεωρώ. Όλοι περιμέναμε να έρθει το γκολ, αλλά δεν ήρθε τι να κάνουμε. Είτε 2-1, είτε 3-1 τρεις βαθμούς παίρνεις πάλι».

Για την κατάσταση της Λίμπερετς: «Μπορεί αυτό να τους ωφέλησε, να ήταν και πιο φρέσκοι, άσχετα αν δεν έκαναν προπόνηση κάποιες ημέρες. Εμείς μην ξεχνάμε ότι είχαμε παιχνίδι την Κυριακή, όχι ότι είναι δικαιολογία αυτό, αλλά είναι κάτι που το λέμε επειδή είχαμε αγωνιστική δράση και τα περισσότερα παιδιά είχαν παίξει την Κυριακή. Από ότι είδα και το πρώτο παιχνίδι τους, είναι πολύ πιεστική ομάδα η Λίμπερετς, κάνει επιθετική άμυνα και το κάνει πολύ καλά. Είδαμε και στη φάση του πρώτου γκολ, προσπαθήσαμε να βγούμε στην κόντρα, έκλεψαν την μπάλα και κατάφεραν να σκοράρουν».

Για το γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι θα μπορούσε να έχει βγει η μπάλα και να έχει τελειώσει η φάση εκεί, αλλά δεν έγινε. Αν ήταν ο Τζαβέλλας εκεί θα είχε τελειώσει η φάση. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα, απλά θα μπορούσε να είχε βγει η μπάλα έξω».

Για το παιχνίδι στη Βέροια: «Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στους πρωτοπόρους και να συνεχίσουμε αυτό το πρωτάθλημα, που είναι μακρύ».

Για την πίεση που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: «Όταν βλέπεις ότι η ομάδα σε πιέζει και εσύ δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα την μπάλα, υπάρχει αυτή η πίεση γιατί παίζεις εκτός έδρας. Δεν με προβληματίζει, είδα και τα παιδιά ότι ήταν λίγο κουρασμένα, φυσιολογικό είναι. Όταν δέχεσαι ευκαιρίες πρέπει να παίξεις και λίγο με το μυαλό. Να χτυπήσεις εκεί που πρέπει, όπως έγινε κιόλας. Είμαστε ευχαριστημένοι που ήρθε το γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό».

Για τη διαιτησία: «Δεν θέλω να μιλάω για διαιτητές και αποφάσεις που παίρνονται από κάποιους άλλους. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, πρέπει να κοιτάμε να έχουμε σε κάθε παιχνίδι μία δίκαιη διαιτησία και να μη γίνουν ξανά αυτά τα πράγματα...».