Skip to main content

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τους πυροβολισμούς λόγω έρωτα

Ο 51χρονος, ο οποίος συνελήφθη, είχε τοποθετήσει ενεργοποιημένη συσκευή gps, στο αυτοκίνητο της 43χρονης για την παρακολούθησή της.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 51χρονος, ο οποίος πυροβόλησε τα ξημερώματα της Κυριακής, εναντίον αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι, στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε:

Ο 51χρονος, κινούμενος με αυτοκίνητο στην περιοχή της Σταυρούπολης, προσέγγισε το άλλο όχημα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η 43χρονη Ρουμάνα και ο 37χρονος ημεδαπός και άρχισε να πυροβολεί.

Ο 51χρονος άντρας έστρεψε το όπλο του κατά του ζευγαριού για ερωτικούς λόγους. Μάλιστα, ο 51χρονος είχε τοποθετήσει ενεργοποιημένη συσκευή gps, στο αυτοκίνητο της 43χρονης για την παρακολούθησή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Πυροβολισμοί έπεσαν στην περιφερειακή οδό... για ερωτικούς λόγους

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και συνέλαβαν έπειτα από ενδελεχή έρευνα, 51χρονο ημεδαπό για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο ατόμων.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και για παράβαση του Νόμου για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ξημερώματα της 10-06-2018, ο 51χρονος, κινούμενος  με αυτοκίνητο στην περιοχή της Σταυρούπολης, προσέγγισε έτερο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 43χρονη αλλοδαπή και 37χρονος ημεδαπός και έβαλε εναντίον τους με πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της γυναίκας από θραύσματα των πλαϊνών κρυστάλλων του αυτοκινήτου.

Μετά την πράξη του μετέβη σε περιοχή της Πέλλας, όπου απέκρυψε το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια σε 64χρονο φιλικό του πρόσωπο, ο οποίος τον μετέφερε στην περιοχή της Πιερίας όπου του παρείχε κατάλυμα για την απόκρυψή του.

Απογευματινές ώρες χθες, το πλαίσιο του αυτοφώρου, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 51χρονος καθώς και ο 64χρονος για υπόθαλψη του δράστη.

Κατά τις έρευνες βρέθηκαν ένα περίστροφο με πέντε φυσίγγια και μία ενεργοποιημένη συσκευή γεωγραφικού εντοπισμού θέσης (gps), την οποία είχε τοποθετήσει ο δράστης στο αυτοκίνητο της 43χρονης για την παρακολούθησή της.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.