Skip to main content

Οι «γαλάζιες» παρουσίες στο πλάι του Σίμου Δανιηλίδη

Μαρία Σπυράκη και Βίκυ Νάκου στο πλάι του «πράσινου» δημάρχου Νεάπολης – Συκεών. Ερωτήματα στον τοπικό κομματικό μηχανισμό.

Δεξιό ρεύμα υπέρ Σίμου Δανιηλίδη ή «γαλάζιο χρίσμα» στον κεντροαριστερό Σίμο; Διήμερο με Νεοδημοκράτες είχε ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, τα Θεοφάνεια και του Αγίου Ιωάννη.

Στις 6 του μήνα, ο μητροπολίτης Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας, ρίχνει το σταυρό στη δημοτική πισίνα της Νεάπολης, στο συγκρότημα Στρεμπενιώτη, παρουσία όπως είναι φυσικό του δημάρχου. Η «γαλάζια» παρουσία όμως που έκλεψε την παράσταση είναι αυτή της ευρωβουλευτή και εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη. Η κ. Σπυράκη έκανε την έκπληξη και παρέστη στην τελετή στο πλάι του κ. Δανιηλίδη, προκαλώντας απορίες στον τοπικό κομματικό μηχανισμό, καθώς ούτε η τοπική οργάνωση του κόμματος είχε ενημερωθεί, ούτε τη ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα.

Το δεύτερο... χτύπημα ήρθε από τη Βίκυ Νάκου, που χτες συμμετείχε στη δημοτική πρωτοβουλία Δανιηλίδη, στο τραπέζι αγάπης, που διοργάνωσε ο δήμος Νεάπολης – Συκεών, τον οποίο ευχαρίστησε και δημόσια.

Τώρα στον «γαλάζιο» μηχανισμό ψάχνονται να ερμηνεύσουν τι... μέλι έχει ο Σίμος Δανιηλίδης και τραβάει τις «γαλάζιες μελισσούλες», εκτός κι αν πέρα από τα αστεία υπάρχουν παραπολιτικές διαστάσεις.

Πάντως, στην αυριανή εκτελεστική επιτροπή της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης, υπό την προεδρία της προέδρου της ΔΕ, Βίκυς Ευταξά, και με τη συμμετοχή των προέδρων των τεσσάρων ΝΟΔΕ της Θεσσαλονίκης, των στελεχών του Οργανωτικού, του διευθυντή και αναπληρωτή διευθυντή της ΔΕ και του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης θα γίνει ένας απολογισμός και προγραμματισμός των δράσεων του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα συζητηθούν και ζητήματα πολιτικής επικαιρότητας.