Skip to main content

Το δούλεμα που τρώμε από τους Σκοπιανούς και η αντίδραση της ΝΔ

Τα παλικάρια μας σκοτώνονται για να λουφάρουν κάποιοι άλλοι, ο Κάμμενος μοιάζει να έχει ξεφύγει και οι Σκοπιανοί μας δουλεύουν κανονικά.

Οι αντιρρησίες συνείδησης, οι λουφαδόροι, οι απαλλαγμένοι με ψεύτικα πιστοποιητικά, και άλλοι παρόμοιας τάξης, είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι. Σκοτώνονται τα παλικάρια μας, για να περνούν ακίνδυνα την ζωή τους.

Μήπως έχει ξεφύγει ο υπουργός Άμυνας; Η ανακοίνωση του τραγικού θανάτου του πιλότου μας δεν γίνεται μέσω twitter.

Έπρεπε να περάσει μια μέρα για να αντιληφθεί η Ν.Δ. τι συμφώνησε στα Σκόπια ο Κοτζιάς και να τοποθετηθεί. Κουμουτσάκος: «Διπλωματικό ατόπημα η στάση Κοτζιά στις δηλώσεις Ντιμιτρόφ για τους αλυτρωτισμούς. Οι δηλώσεις του Σκοπιανού ΥΠΕΞ "για την αποτροπή του αλυτρωτισμού και από τις δύο πλευρές", υποσκάπτουν τις ελληνικές επιδιώξεις σημείωσε, και πρόσθεσε ότι η σιωπή του Έλληνα υπουργού στο κρίσιμο αυτό θέμα δυστυχώς επιβεβαιώνει τη λαϊκή ρήση ότι «εκεί που μας χρωστούσαν μας παίρνουν και το βόδι».

Έγραψα εδώ, πριν από μια μέρα όμως: «Τι είναι αυτό πάλι; Και άλλη "έκπληξη"; Δέχθηκε ο Ν. Κοτζιάς ότι υπάρχει αλυτρωτισμός από πλευράς μας; Τι διεκδικήσαμε εμείς από τα Σκόπια; [Δεν τολμώ να γράψω, "κακώς δεν διεκδικήσαμε", επειδή θα μου τα ψάλλει ο Τριαντάφυλλος]. Εμείς, δε διεκδικούμε τίποτε, ως γνωστόν. Ούτε την ιστορία μας, ούτε την κληρονομιά μας. Ήμαστε "προοδευτικοί" εμείς».

Παιδιά, εκεί στη Ν.Δ. Πιο γρήγορα οι αντιδράσεις για να μη μπαγιατεύουν.

Σιγά το νέο, αυτό που καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές της ΕΡΤ: «Η διοίκηση της ΕΡΤ, μεθοδεύει αποφάσεις ή ακόμα εκβιάζει πλειοψηφίες στο Δ.Σ. της εταιρείας προκειμένου να εγκριθούν "φιλικές" παραγωγές. Κομμένο και ραμμένο στις επιδιώξεις κάποιων για τον απόλυτο έλεγχο της ενημέρωσης».

Δεν τα πιστεύω όμως αυτά. Η Αριστερά έχει "ηθικό πλεονέκτημα", και δεν κάνει τέτοια πράγματα. Στο κάτω-κάτω η αλήθεια είναι πάντα με το μέρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τι μας χρειάζονται άλλες απόψεις; Για να μπερδευόμαστε;

Κοίτα δούλεμα από τους Σλάβους των Σκοπίων. Για να μη… προσβάλλουν τον Ν. Κοτζιά, οι Αρχές των Σκοπίων κάλυψαν τον 16κτινο Ήλιο της Βεργίνας που βρίσκεται στο Ξενοδοχείο "Πρεστόλ", τριάντα μέτρα από το σημείο συνάντησής του με τον ομόλογό του Νίκολα Ντιμίτροφ.

Αλλά και όταν ο Κοτζιάς επισκέφθηκε τα Σκόπια πριν από ένα μήνα, κατάστημα με κρασιά στο αεροδρόμιο των Σκοπίων με την ονομασία "Μακεδονικά Κρασιά"/ "Macedonian Wines", κάλυψαν την ονομασία αυτή με ένα λευκό σεντόνι για να μη την… δει ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας! Και φυσικά, μόλις έφυγε ο Κοτζιάς απομάκρυναν τα σεντόνια. {Τι σου κάνει ο διάλογος, ε;]

Τίποτε καλό δεν έχει κάνει ο Τραμπ στην ζωή του; Κάθε μέρα κι ένα καινούργιο φασούλι. Εχθές, έγραψαν για εξώγαμο παιδί. Δεν έχει σημασία που δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες, δεν έχει σημασία που διαψεύδονται, αρκεί που μένουν οι εντυπώσεις. Φαίνεται πως έκανε μεγάλη ζημιά στη νεοταξίτικη παγκοσμιοποίηση. Πώς να μη βγάζει μετά στους δρόμους της Νέας Υόρκης ο Σόρος, όλους τους "προοδευτικούς" εναντίον του;

Για τους φυγόμυαλους που παριστάνουν τον "αντιμιλιταριστή" και βάζουν εμπόδια στην αμυντική θωράκιση της χώρας, είπε ο Θουκυδίδης: «Στον ισχυρό δεν αμύνεσαι αφού σου έχει επιτεθεί, αλλά παίρνεις από νωρίς τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μη μπορέσει να επιτεθεί».