Skip to main content

Οι νικητές της φορολοταρίας για τον Δεκέμβριο του 2017

Η λοταρία μοιράζει από 1.000 ευρώ σε 1.000 τυχερούς, ενώ έγινε με βάση τις δαπάνες των φορολογουμένων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών πληρωμών.

Αναρτήθηκαν στο Taxisnet οι τυχεροί της κλήρωσης που διεξήχθη σήμερα από το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στο πλαίσιο της μεγάλης λοταρίας που αφορά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Δεκεμβρίου 2017.

Η λοταρία, η οποία μοιράζει από 1.000 ευρώ σε 1.000 τυχερούς, έγινε με βάση τις δαπάνες των φορολογουμένων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών πληρωμών για αγορές που έκαναν τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS.

Όσοι κληρωθούν θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό. Ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Δείτε εδώ τους τυχερούς λαχνούς.