Skip to main content

Η Βελμάρ στο 3ο Σαλόνι Αυτοκινήτου Β. Ελλάδας με BMW, MINI και BMW i

Οι επισκέπτες της έκθεσης που θα βρεθούν στο περίπτερο 13, θα απολαύσουν από κοντά πλήθος μοντέλων BMW όπως τη νέα BMW Χ2.

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το 3ο Σαλόνι Αυτοκινήτου Β. Ελλάδας (Auto Festival) και η Βελμάρ παρουσιάζει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα καινοτόμων μοντέλων BMW, MINI και BMW i στις 16 - 18 Μαρτίου και στις 23 - 25 Μαρτίου.

Οι επισκέπτες της έκθεσης που θα βρεθούν στο περίπτερο 13, θα απολαύσουν από κοντά πλήθος μοντέλων BMW όπως τη νέα BMW Χ2 που αποτελεί το πρώτο Sports Activity Coupe στην premium compact κατηγορία με νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, τη δημοφιλή BMW Χ1, τη νέα BMW Χ3, τα κορυφαία plug-in υβριδικά BMW Σειρά 5 και BMW X5, τη δυναμική BMW Σειρά 1 M Sport Shadow Line και την ‘εκρηκτική΄ BMW M2.

Η μάρκα BMW i που διαμορφώνει το παρόν και το μέλλον της ηλεκτροκίνησης στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία θα παρουσιάσει το καινοτόμο premium compact BMW i3, τη νέα σπορ έκδοση BMW i3s, καθώς και το επαναστατικό plug-in υβριδικό sportscar BMW i8 στην ειδική έκδοση Protonic Frozen Black.

Η ΜΙΝΙ αναμένεται να προκαλέσει ενθουσιασμό με το μοναδικό χαρακτήρα των μοντέλων της. Στο περίπτερο της μάρκας το κοινό μπορεί να γνωρίσει από κοντά το MINI John Cooper Works που συνδυάζει γνήσια αγωνιστικά γονίδια με premium χαρακτηριστικά, το 5θυρο MINI που ‘ξεχειλίζει’ από στυλ και go-kart οδηγική αίσθηση, το πρακτικό και άνετο MINI Clubman, το MINI Cabrio που συμβολίζει την open-top διασκεδαστική οδήγηση και το πολυδιάστατο ΜΙΝΙ Countryman σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, MINI Cooper SD Countryman και MINI Cooper S E Countryman ALL4, που αποτελεί το πρώτο plug-in υβριδικό ΜΙΝΙ.

Την περίοδο της έκθεσης η Βελμάρ θα προσφέρει όφελος μέχρι και 5.000 ευρώ σε παραγγελίες αυτοκινήτων έως και τις 30 Μαρτίου 2018.
Επιπλέον προσφέρεται δυνατότητα test drive για τα μοντέλα BMW, MINI, και BMW i στις εγκαταστάσεις της Βελμάρ, στη διεύθυνση Μαρίνου Αντύπα 10, Τ.Κ. 57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη (Τηλ. 2310-475871).

Περισσότερες πληροφορίες:
Ιστοσελίδα BMW: www.bmw-velmar.gr
Email: info@bmw-velmar.gr

Ιστοσελίδα ΜΙΝΙ: www.mini-velmar.gr
Email: info@mini-velmar.gr