Skip to main content

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Χιλιάδες συμμετέχοντες έζησαν την εμπειρία ΟΠΑΠ

Μια εμπειρία γεμάτη ρυθμό και παιχνίδι έζησαν οι συμμετέχοντες στον 7ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας, μέσα από τις δράσεις που πραγματοποίησε ο ΟΠΑΠ.

Μια μοναδική εμπειρία γεμάτη ρυθμό και παιχνίδι έζησαν οι συμμετέχοντες στον 7ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας, μέσα από τις δράσεις που πραγματοποίησε ο ΟΠΑΠ, μεγάλος χορηγός του ΣΕΓΑΣ.

Μια «εναλλακτική ορχήστρα κρουστών» κατά μήκος της διαδρομής του Ημιμαραθωνίου έδινε τον ρυθμό στους περισσότερους από 20.000 δρομείς που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση. Τόσο οι δρομείς όσο και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να γίνουν μέρος της ορχήστρας, να χτυπήσουν τα τύμπανα και να ενθαρρύνουν τους αθλητές. «Μαέστρος» αυτού του μουσικού εγχειρήματος ήταν ο συνθέτης Πέτρος Κούρτης, διεθνώς γνωστός από τη συμμετοχή του στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004.

Παράλληλα, όλοι έζησαν το παιχνίδι μέσα από μια μοναδική φωτογραφική εμπειρία στο περίπτερο του ΟΠΑΠ, στην πλατεία Συντάγματος. Μέσα από μια ειδική εφαρμογή, οι συμμετέχοντες «έτρεξαν εικονικά» δίπλα στον Mr. OPAP και έλαβαν ως αναμνηστικό φωτογραφίες και βίντεο που μπορούσαν να μοιραστούν στα social media.