Skip to main content

Σπυράκη: Διαπραγματεύεται μυστικά η κυβέρνηση λύση στο σκοπιανό;

Κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών καλούν την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ να σοβαρευτεί αναφορικά με τις δηλώσεις της για το Σκοπιανό.

Με αφορμή πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη δήλωσε πως η κυβέρνηση οφείλει να πει την αλήθεια στους Έλληνες σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ..

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ διατύπωσε ευθέως το εξής ερώτημα στην κυβέρνηση: «Διαπραγματεύεται μυστικά λύση στο σκοπιανό για να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων, μιας υποχρέωσης που η ίδια ανέλαβε με την ανερμάτιστη πολιτική της;». Και καταλήγοντας τη δήλωσή της συμπλήρωσε: «Ναι ή όχι; Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν».

Απάντηση υπουργείο Εξωτερικών

Να σοβαρευτεί καλούν κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη αναφορικά με την παραπάνω  δήλωσή της ότι η κυβέρνηση «διαπραγματεύεται μυστικά λύση στο σκοπιανό».

«Τα εθνικά θέματα είναι πιο σοβαρά από την κα Σπυράκη. Να μην τα ευτελίζει έτσι. Καιρός να σοβαρευτεί» τονίζουν κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών.