Skip to main content

Υψηλοί τόνοι στη Βουλή για την υπόθεση του Noor One

Τσαλαβουτούν στον βούρκο με ισοβίτες, τόνισε ο Κεγκέρογλου - Δεν νοιάζεστε ποιος ήταν ο μαγκίτης που έφερε 2 τόνους ηρωίνης, απάντησε ο Παππάς

Ανέβηκαν πολύ οι τόνοι στη Βουλή με αφορμή τη συζήτηση για την υπόθεση των συνομιλιών Καμμένου-Γιαννουσάκη αναφορικά με το Noor One.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Βασίλης Κεγκέρογλου στον Νίκο Παππά με αφορμή απάντηση του υφυπουργού Νεκτάριου Σαντορινιού στην Ολομέλεια για την εμπλοκή του λιμενικού ανακριτικού υπαλλήλου Παναγιώτη Χριστοφορίδη στην υπόθεση με τον ισοβίτη Ε. Γιαννουσάκη.

«Έχουν βουτηχτεί τόσο στη λάσπη, τσαλαβουτούν στον βούρκο με ισοβίτες, κατάδικους, συναλλάσσονται, και προσπαθούν να αλλάξουν θεματολογία. Είχα ερώτηση στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής κ. Παππά, αλλά προηγήθηκε κάποιος που διεκδικεί τη θέση στη μαύρη προπαγάνδα και βέβαια, όλα αυτά τα πρωτάκουστα που ανέφερε (σ.σ. εννοεί τον Νεκτάριο Σαντορινιό). Δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις και είχε το θράσος να υποδεικνύει και τι θα ρωτάμε! Θρασίμι! Ε, θρασίμι! Θρασίμι! 'Αντε να πας στο βούρκο σου! 'Αντε μπράβο!» τόνισε ο Κεγκέρογλου.

Απευθυνόμενος στον κ. Σαντορινιό, ο Ανδρέας Λοβέρδος του είπε «κάν’ τη για έξω!».

Αντίστοιχα, αναφερόμενος στον κ. Παππά, τον κατηγόρησε ότι η τροπολογία που κατέθεσε για τον διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών είναι αντισυνταγματική καθώς δεν πήρε τη γνωμοδότηση του ΕΣΡ.

«Η χώρα είναι στα όρια της δημοκρατικής εκτροπής. Στην χώρα έχουμε τον διαγωνισμό παρωδία για τα κανάλια και απειλές μη χορήγησης κρατικής διαφήμισης. Εχουμε και γεγονότα με syriza bank και syriza channel» υπογράμμισε.

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι η κυβέρνηση έχει υπουργούς που παραγνωρίζουν την ανεξαρτησία των ανεξάρτητων αρχών. «Επιτίθενται σε δικαστικές αποφάσεις. Ανεξήγητες αποφάσεις τις χαρακτήρισε το μέλος της εκτελεστικής εξουσίας. Μαθαίνουμε για plan b. Κάνουν στήσιμο δικών και λένε ψέματα. Οσο για το λαθρεμπόριο στα τσιγάρα, ο υπουργός Δικαιοσύνης λέει ότι υπάρχει δικογραφία και άλλος αναρμόδιος ότι δεν υπάρχει» ανέφερε ακόμα.

Ν. Παππάς: Δεν νοιάζεστε ποιος ήταν ο μαγκίτης που έφερε 2 τόνους ηρωίνη

«Πολύ λυπάμαι που θα το πω, αλλά στην υπόθεση του πλοίου με τα ναρκωτικά, φαίνεται να μην ενδιαφέρεστε να διαπιστώσει η Πολιτεία ποιος ήταν αυτός ο μαγκίτης που οργάνωσε αυτή τη μεταφορά, και έχετε άλλα ενδιαφέροντα. Και αυτό μας λυπεί, πραγματικά, διότι το μείζον είναι να εξακριβωθεί ποιος θεώρησε ότι μπορεί να μεταφέρει 2 τόνους ηρωίνης και να τους φέρει στην Ελλάδα» απάντησε στις επιθέσεις που δέχθηκε από το βήμα της Βουλής ο κ. Παππάς.