Skip to main content

Καλαφάτης: Σημαντικό ζήτημα η παραίτηση Ζαχαριάδη από την Επιτροπή

Δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει» για την παραίτηση του Λ. Ζαχαριάδη από την προεδρία της ς Επιτροπής Καλής Εκτέλεσης Εργασιών.

«Ιδιαίτερα σημαντικό» χαρακτήρισε το ζήτημα της παραίτησης του προέδρου της Επιτροπής Καλής Εκτέλεσης Εργασιών της διεύθυνσης ανακύκλωσης και διαχείρισης αποριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης Λάζαρου Ζαχαριάδη, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει» και βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Όπως τόνισε, ο ίδιος προσωπικά και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του «θέτουν τα ζητήματα διαφάνειας με ενάργεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε άλλες μεθόδους, κάτι που δεν πρέπει να παρεξηγηθεί».

Ο κ. Καλαφάτης υπογράμμισε ότι, στην επιστολή παραίτησής του, ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής και στέλεχος της «Πρωτοβουλίας», «αναφέρεται ουσιαστικά σε προβλήματα που αφορούν το δημόσιο συμφέρον, ζητήματα που οι σύμβουλοι της παράταξης «Εντάξει» έχουν αναδείξει με πάρα πολύ λεπτό, αλλά ουσιαστικό τρόπο». Και τόνισε:

«Στην επιστολή του αναφέρει ότι πληροφορήθηκε κάποια ζητήματα, μετά από καταγγελίες συμβούλων μας, στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δηλαδή… παίζουμε το σύμβουλο της διοίκησης, αν κατάλαβα καλά. Και, φυσικά, δεν είναι το θέμα αν δικαιώνονται οι θέσεις των «Εντάξει», υπογράμμισε.