Skip to main content

Καλαφάτης για διοίκηση δήμου: Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα

Ο νέος σχεδιασμός του δήμου περιλαμβάνει τον διπλασιασμό του διαμοιρασμού σάκων με αλάτι αποχιονισμού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Η διοίκηση του Δήμου κάνει το αυτονόητο με μεγάλη καθυστέρηση, σημειώνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», βουλευτής  Α'  Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, σχολιάζοντας τις αποφάσεις που έλαβε ο Δήμος στην έκτακτη σύσκεψη του  Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου για περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών, που  συγκλήθηκε απόψε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ενόψει  επερχόμενης κακοκαιρίας, σχετικά με την προμήθεια αλατιού αποχιονισμού σε 121 περιοχές της Θεσσαλονίκης (αναλυτικότερα εδώ).

«Στερνή μου γνώση, να σ’ είχα πρώτα... Η διοίκηση του Δήμου  Θεσσαλονίκης σπεύδει -μετά από το αρχικό πάθημα- να προλάβει,  κινούμενη με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς προχωρά σήμερα σε κινήσεις που  έπρεπε να είχε κάνει νωρίτερα», τονίζει ο κ. Καλαφάτης και προσθέτει: «Έστω και την ύστατη ώρα πράττει το  αυτονόητο. Χαιρόμαστε επειδή με την αυστηρή, αλλά υπεύθυνη κριτική την  οποία ασκήσαμε, προσφέραμε στη διοίκηση του δήμου τη γνώση που  απαιτείται για να προχωρήσει στο σωστό δρόμο, έστω και την τελευταία  στιγμή. Αυτό σημαίνει σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση».