Skip to main content

Καλαφάτης: Να έρθει ο Παππάς να μας πει γιατί ταλαιπωρείται ο κόσμος

Πρόταση του βουλευτή να κληθεί η διοίκηση του ΟΑΣΘ στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να εξηγηθεί για την ταλαιπωρία του επιβατηγού κοινού

Πρόταση να κληθεί η διοίκηση του ΟΑΣΘ στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, για «να εξηγήσει για ποιον λόγο καθυστερούν τα δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών και ταλαιπωρούνται χιλιάδες εργαζόμενοι, κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, καθημερινά», κατέθεσε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του σώματος, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.

«Πρέπει να μας εξηγήσει, για πιο λόγο ταλαιπωρούνται καθημερινά χιλιάδες Θεσσαλονικέων από μία αστική συγκοινωνία που αποϊδιωτικοποιήθηκε –όπως ονομάστηκε η διαδικασία, διεκδικώντας παγκόσμια πρωτοτυπία. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη», τόνισε.

Ο κ. Καλαφάτης γνωστοποίησε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι έχει, ήδη, καταθέσει σχετική Ερώτηση στη Βουλή, προς τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών. «Θα συνεχίσω τον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Θα υποβάλλω κι άλλες ερωτήσεις. Αλλά πρέπει να κάνουμε κάτι και ως δημοτικό συμβούλιο, για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που ταλαιπωρούνται για να πάνε στη δουλειά τους. Ας κληθεί η διοίκηση του ΟΑΣΘ, να έρθει να μας εξηγήσει τι γίνεται», κατέληξε.