Skip to main content

Καλπάζει για τον τίτλο του πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ-Nέο διπλό στη Λαμία (vid)

Με σκόρερ τους Πέλκα και Μαουρίσιο, ο «Δικέφαλος» πέτυχε το έκτο του σερί διπλό και συνεχίζει να πετά με στόχο την κατάκτηση της πολυπόθητης κούπας

Την δέκατη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας με 0-2 τη Λαμία στη Φθιώτιδα για την 22η αγωνιστική της Super League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι «ασπρόμαυροι» έχοντας έναν αγώνα περισσότερο παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας ανέβασαζοντας τη διαφορά τους στο +5 (52 βαθμούς) από τη 2η ΑΕΚ (47 βαθμούς) που φιλοξενεί αύριο (17:15) στην Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο χωρίς αξιοσημείωτες ευκαιρίες, ο «Δικέφαλος» ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο και άνοιξε το σκορ στο 56΄με το Πέλκα όταν ο Μαουρίσιο πάσαρε στον Μπίσεσβαρ και αυτός έβγαλε τον διεθνή μεσοεπιθετικό σε θέση για γκολ που με κεφαλιά νίκησε στον Παπαδόπουλο για το 0-1.

Στο 61΄οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου σκόραραν ξανά όταν ο Μακ από τα δεξιά έβγαλε σέντρα με τον Ασίγκμπα να μην καταφέρνει να διώξει τη μπάλα η οποία έφτασε στον Μαουρίσιο που με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 0-2.

Η Λαμία έχασε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει όταν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πασχαλάκης έκανε σπουδαία επέμβαση σε λάθος του Μαουρίσιο που παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ προσπαθώντας να διώξει τη μπάλα ενώ στη συνέχεια, ο Άστεριτς από θέση βολής δεν κατάφερε να στείλει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.

Δείτε εδώ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης και εδώ την παρακάμερα του αγώνα

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο (67΄ Μπεν Τζεμία), Μπλάζιτς, Πίτι, Ακόστα, Βάντερσον (75΄ Βάντερσον), Μπούντνικ (61΄ Άστσεριτς).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας (78΄ Μουλέν), Μακ (89΄ Κουλούρης), Μπίσεσβαρ (72΄ Λημνιός), Πρίγιοβιτς.