Skip to main content

Καμπερίδης: Πρόωρο να αξιολογηθεί η κλήρωση με τη Ντιναμό

«Θα πρέπει να ολοκληρώσουμε το ρόστερ, ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και έτοιμοι στα παιχνίδια», δήλωσε ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου στον Άρη

Τη διασταύρωση του Άρη με την πρωταθλήτρια Γεωργίας, Ντιναμό Τιφλίδας στον Α΄προκριματικό γύρο του Basketball Champions League σχολίασε ο Σάββας Καμπερίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου:

«Τη δεδομένη στιγμή είναι αρκετά πρόωρο να αξιολογηθεί η κλήρωση των προκριματικών του Basketball Champions League, καθώς όλες οι ομάδες και πολύ περισσότερο εμείς, βρίσκονται στη φάση διαμόρφωσης του ρόστερ.

Έτσι η όποια πρώτη εκτίμηση γίνεται με κριτήριο την περυσινή σεζόν ή τη γενικότερη παρουσία των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τα προηγούμενα χρόνια.

Η Ντιναμό Τιφλίδας είναι μια ιστορική ομάδα, η οποία κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα στη Γεωργία, παρότι είχε μειονέκτημα έδρας.

Η περυσινή πορεία στην Ευρώπη δεν ήταν η καλύτερη, αλλά το γεγονός ότι δείχνει να κρατάει μεγάλο μέρος του κορμού της, την καθιστά επικίνδυνη, καθώς τη χρονική περίοδο που γίνονται οι αγώνες οι ομάδες δεν έχουν πολύ υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Βεβαίως, όπως προανέφερα για να έχει βάση κάθε αξιολόγηση, θα πρέπει να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ, ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και έτοιμοι στα παιχνίδια».