Skip to main content

Καρυπίδης: Μην τους ακούτε, ο Άρης θα παίξει στη Football League

Για άλλη μία φορά ο Θόδωρος Καρυπίδης εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Άρης θα δώσει κανονικά το «παρών» στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, τοποθετήθηκε στη Γενική Συνέλευση του «κιτρινόμαυροι» Ερασιτέχνη για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά κι αυτή που έρχεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Φτάσαμε στο τέλος μίας χρονιάς που δεν θέλω να θυμάμαι, όπως κι εσείς. Δεν κοιτάμε πίσω. Άλλη μία χρονιά έμεινε και προσπαθώ να είμαι συνεπής σε όσα υποσχέθηκε πριν ένα χρόνο. Κάποιοι πίστεψαν κάποιοι όχι. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δεν έχουμε να πούμε πολλά. Κάναμε αυτά που έπρεπε. Φέτος η εταιρεία μας είναι διατεθειμένη να πάρει το σύνολο των μετοχών, όπως θα ορίσετε. Θα χρειαστούν να γίνουν κι άλλες αυξήσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Αγωνιστικά έχουμε προχωρήσει σε επαφές με μεγάλο ρίσκο για εμάς γιατί μπορεί να μην πάρουμε το πλειοψηφικό πακέτο. Γιατί όπως είπε και ο κ. Αναστόπουλος, θέλουμε ομάδα που θα είναι πρώτη από του Αγίου Νικολάου. Φέτος ξοδέψαμε πολύ περισσότερα απ’ ότι έπρεπε να για αν είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα ανέβει. Η χρονιά θα κλείσει με 1.300.000 ευρώ, πολύ περισσότερα από ότι προβλέπει η κατηγορία. Κι άλλοι γείτονες μας ξοδεύουν χρήματα πολλά και τα αποτελέσματα τα ξέρουμε όλα.

Η εκκαθάριση έχει καθυστερήσει και δεν ευθύνομαι εγώ. Την τρέχουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Πρόθεση μας είναι να πάρουμε το Νέο Ρύσιο και να κάνουμε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο. Μην τους ακούτε, ο Άρης θα παίξει στη Football League. Δεν ξέρω τι συμφέροντα εξυπηρετούν. Δεσμεύσεις του Υφυπουργού, ο Άρης θα παίξει κανονικά. Ακόμα κι αν δεν βγει το νομοσχέδιο θα πάρουμε ΑΦΜ. Σήμερα παραιτήθηκα από πρόεδρος της Βέροιας, αλλά να ξέρετε δεν είμαστε αφελείς να κάνουμε 4-5 εκ. ευρώ επένδυση στον Άρη και να έχουμε πρόβλημα είτε εμείς, είτε στον Άρη. Όλα θα γίνουν νόμιμα».