Skip to main content

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Δευτέρα λόγω Μετρό στην Πυλαία

Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν λόγω έργων στο Αμαξοστάσιο Πυλαίας του Μετρό Θεσσαλονίκης από την ερχόμενη Δευτέρα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιτίας έργων στο Αμαξοστάσιο Πυλαίας του Μετρό Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε σήμερα η Αττικό Μετρό ΑΕ.

Συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις πραγματοποιούνται λόγω της κατασκευής ενός κτηρίου του Αμαξοστασίου για την οποία απαιτείται η κατάληψη τμήματος της οδού Ερυθρού Σταυρού.

Ως εκ τούτου, από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται με τον εξής τρόπο:

- Η οδός Ερυθρού Σταυρού μετατρέπεται από διπλής σε μονής κατεύθυνσης, στο τμήμα της μεταξύ της γέφυρας της περιφερειακής τάφρου και της οδού Ποσειδώνος, με κατεύθυνση προς την οδό Ποσειδώνος.

- Η κίνηση των οχημάτων της οδού Ερυθρού Σταυρού με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως θα πραγματοποιείται πλέον με την διαδρομή Ποσειδώνος – παράπλευρη οδός της Περιφερειακής Οδού – Λεωφόρος Εθνικής Αντίστασης – Ερυθρού Σταυρού.  

Στην ανακοίνωσή της, η Αττικό Μετρό ΑΕ «ευχαριστεί τους κατοίκους για τη συνεργασία και την κατανόηση λόγω της αναπόφευκτης προσωρινής όχλησης και υπενθυμίζει ότι το Τμήμα Δημ. Σχέσεων (τηλ. 2310-504710, 2310 504714, 2310 504764, email: info@ametro.gr) της εταιρείας βρίσκεται στη διάθεσή τους, από τις 9:00 έως τις 16:00».