Skip to main content

Κύπρος: Σοβαρά προβλήματα και ζημιές λόγω των καταρρακτωδών βροχών

Οι καταρρακτώδεις βροχές, που έπεσαν στην Λεμεσό, εξαιτίας της κακοκαιρίας σε όλη την Κύπρο, προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα

Κανονικά και χωρίς καμία αλλαγή θα πραγματοποιηθεί αύριο η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση, με την οποία κορυφώνεται το ιστορικό και φημισμένο Λεμεσιανό καρναβάλι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού η παρέλαση θα ξεκινήσει από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου στη μία το μεσημέρι και θα συνεχιστεί κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου Γ'.

Οι καταρρακτώδεις βροχές, που έπεσαν στην Λεμεσό, λόγω της κακοκαιρίας σε όλη την Κύπρο, προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα. Υποστατικά και σπίτια πλημμύρισαν ή υπέστησαν ζημιές από τα ορμητικά νερά, ενώ δεκάδες δρόμοι πλημμύρισαν. Επίσης, πολλοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητα τους και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και της Πολιτικής 'Αμυνας για τον απεγκλωβισμό τους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στον παρακαμπτήριο Πάφου - Λεμεσού, από την αερογέφυρα του νοσοκομείου μέχρι τον κυκλοφοριακό κόμβο Πολεμιδιών, εγκλωβίστηκε μεγάλος αριθμός αυτοκίνητων.