Skip to main content

Κωστένογλου: Ο αγώνας συνεχίζεται, ευελπιστούμε για το καλύτερο

«Δεν μπορώ να πάρω θέση και λέω στους παίκτες που ίσως απογοητέυονται, ότι εμείς πρέπει να κάνουμε το χρέος μας»,είπε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και τη νίκη των παικτών του Άρη κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα εξέφρασε ο Νίκος Κωστένογλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

«Μία ακόμα νίκη που συνοδεύτηκε με μία πολύ καλή εμφάνιση στο α΄μέρος. Δύο όμορφα γκολ, είχαμε ευκαιρίες και για άλλα. Πολύ καλή παρουσία από τον αντίπαλο, είχαμε και την σωστή σκέψη και την ικανότητα να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο στο ματς. Δεν κινδυνέψαμε, πέρα από δύο στατικές φάσεις. Ο αγώνας μας συνεχίζεται, έχουμε δύσκολα παιχνίδια, κάθε εβδομάδα και πιο δύσκολα. Σκυμμένο κεφάλι και προσήλωση, ευελπιστούμε για το καλύτερο. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή».

Για το ιδανικό ξεκίνημα στον αγώνα: «Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θέλαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο από την αρχή. Κοντά οι γραμμές, πολύ καλή εικόνα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, γρήγορη αλλαγή παιχνιδιού. Ιδιαίτερο στο α΄μέρος ο κόσμος θα έμεινε ικανοποιημένος. Σιγά σιγά ο κόσμος κάνει έντονη την παρουσία του να τον ευχαριστήσω. Περιμένουμε με αγωνία στα εντός έδρας ματς την δυναμική του κόσμου μας. Πιστεύω ότι θα γίνει».

Για τα όσα γίνονται στη Φούτμπολ Λιγκ και ιδιαίτερα για το γκολ της Λαμίας: «Η ομάδα μας με την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει όσο είμαι εδώ, είναι πράξη συγκινητική. Καθημερινή προσπάθεια, άλλαξαν την εικόνα της ομάδας. Αυτό με χαροποιεί. Από την άλλη είναι ανάγκη να κερδίζουν όλα τα ματς, είναι αφύσικο και παράλογο. Ξεπερνάμε τη λογική. Δεν θέλω να ξαναδώ στιγμές, όπως μετά τα Τρίκαλα, ότι διαλύθηκαν τα πάντα. Κάποιες ομάδες κερδίζουν με φάσεις αμφισβητούμενες. Δεν μπορώ να πάρω θέση και λέω στους παίκτες που ίσως απογοητέυονται, ότι εμείς πρέπει να κάνουμε το χρέος μας. Να τιμούμε τη φανέλα που φοράμε. Στο τέλος, ο αγνός φίλαθλος που αγαπάει τον Άρη θα τους χειροκροτήσει. Ότι θεωρείται στη ζωή δεδομένο δεν το πετυχαίνεις. Είναι δύσκολο το ματς με τον Πανσερραϊκό. Έχουμε συσσώρευση καρτών, πολλές αδικαιολόγητες κάρτες, έχουμε απουσίες. Ας καταθέσουμε την ψυχή μας. Είμαι αισιόδοξος».