Skip to main content

Landis+Gyr: Συμπλήρωσε 45 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα

Ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων της εταιρείας και με την παρουσία του Προέδρου του Ομίλου.

Με μία λαμπρή εκδήλωση που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της στην Κόρινθο, η Landis+Gyr Ελλάς γιόρτασε τη συμπλήρωση 45 χρόνων λειτουργίας της, διεθνών προδιαγραφών, παραγωγικής της μονάδας στην Κόρινθο.

Ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων της εταιρείας και με την παρουσία του Προέδρου του Ομίλου Landis+Gyr, κ. Andreas Umbach.

Στην ομιλία του προς τους υπαλλήλους της Landis+Gyr στην Ελλάδα, ο κ. Umbach υπογράμμισε το γεγονός ότι η Landis+Gyr, παρά την οικονομική κρίση, παρέμεινε προσηλωμένη και υλοποίησε με επιτυχία το επενδυτικό πρόγραμμα του Ομίλου στην Ελλάδα.

Κατά την εκδήλωση εορτασμού των 45 χρόνων της παρουσίας της Landis+Gyr στην Ελλάδα, έγινε αναφορά στην ολοκλήρωση του κύκλου ζωής του παραδοσιακού ηλεκτρομηχανικού μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας στον οποίο στηρίχθηκε η έναρξη της επιτυχημένης πορείας της Landis+Gyr στην Ελλάδα το 1972. Τονίσθηκε επίσης το πρόγραμμα περαιτέρω επενδύσεων για την παραγωγή νέων έξυπνων ηλεκτρονικών μετρητών και τη συνεχή ανάπτυξη του εργοστασίου.