Skip to main content

Μαξίμου: Έμελλε να ζήσουμε να έχουμε αντιπολίτευση Μητσοτάκη-Γεωργιάδη

Κύκλοι του Μαξίμου απαντούν στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που εξαπέλυσε τα βέλη της στην κυβέρνηση για τις δηλώσεις Χαν.

Την επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση για τις δηλώσεις Χαν περί αναδιάρθωσης συνόρων σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές. 

«Η Ν.Δ. καταρρίπτει κάθε ρεκόρ γκάφας με καταιγιστικούς ρυθμούς» αναφέρουν οι εν λόγω πηγές.

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου κατηγόρησαν τη Ν.Δ. πως «έσπευσε να υιοθετήσει την άστοχη δήλωση του Επιτρόπου Χαν, για να βγάλει μία πύρινη ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης».

«Ωστόσο, δυστυχώς για τη Ν.Δ. απάντησε η ίδια η Κομισιόν με τη διευκρίνισή της, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον κ. Μητσοτάκη. Έμελλε να το ζήσει και αυτό η πατρίδα μας, να έχει αξιωματική αντιπολίτευση τους κ.κ. Μητσοτάκη και Γεωργιάδη…», κατέληξαν οι κύκλοι του Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται πως η Νέα Δημοκρατία τόνισε στην ανακοίνωσή της πως έμελλε να το ζήσει και αυτό η πατρίδα μας με τους κ. Τσίπρα και Καμμένο, να πληροφορούμαστε από τον επίτροπο κ. Χαν ότι η κυβέρνηση συζητά να αλλάξει τα σύνορά μας με την Αλβανία (δείτε εδώ).

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Επιτρόπου, η Κομισιόν ξεκαθάρισε πως ο κ. Χαν αναφερόταν στις διαπραγματεύσεις για τον προσδιορισμό της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αλβανία και όχι στον επαναπροσδιορισμό των συνόρων (δείτε εδώ).