Skip to main content

Με τι καιρό θα γιορτάσουμε το Πάσχα στη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία

Αρχικά, θα σημειωθούν τοπικές βροχές, οι οποίες από το μεσημέρι θα επεκταθούν σ’ όλη την ηπειρωτική χώρα, πλην της Θράκης.

Βροχές αναμένονται από το μεσημέρι σ’ όλη την ηπειρωτική χώρα, σύμφωνα με το δελτίο καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Αρχικά, θα σημειωθούν τοπικές βροχές, οι οποίες από το μεσημέρι θα επεκταθούν σ’ όλη την ηπειρωτική χώρα, πλην της Θράκης.

Οι άνεμοι θα πνέουν με βόρειες διευθύνσεις. Η έντασή τους θα φθάσει στο Αιγαίο, τα έξι μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα, θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί τρία με τέσσερα μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη οι νεφώσεις βαθμιαία από τα δυτικά, θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στη Θράκη, οι αραιές νεφώσεις από το απόγευμα θα πυκνώσουν Άνεμοι: Στα δυτικά, μεταβλητοί τρία μποφόρ. Στα κεντρικά και τα ανατολικά, ανατολικοί τέσσερις με πέντε μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά η μέγιστη δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.