Skip to main content

Με την υποστήριξη της Euromedica ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος

Η εταιρεία για ακόμη μια φορά θα είναι δίπλα στους αθλητές, με πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες, καλύπτοντας όλο το μήκος της διαδρομής.

Ως υποστηρικτής υγείας συμμετέχει στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης –που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου- η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία για ακόμη μια φορά θα είναι δίπλα στους αθλητές, με πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες, καλύπτοντας όλο το μήκος της διαδρομής, καθώς και με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

«Με την ενεργό παρουσία μας και την ιατρική μας φροντίδα και υποστήριξη κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, υπογραμμίζουμε τη σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης στην υγεία τόσο των αθλητών όσο και όλων μας», επισημαίνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Σημειώνεται ότι η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης εξειδικεύεται στην πρόληψη και αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών και κακώσεων, διαθέτοντας έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό.

Η Euromedica Γενική Κλινική

Εδώ και 40 χρόνια η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της υγείας σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας νοσηλευτικές και διαγνωστικές υπηρεσίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 25.000 ασθενείς νοσηλεύονται κάθε χρόνο στις 247 κλίνες της Κλινικής, ενώ άλλοι 50.000 εξυπηρετούνται στα εξωτερικά ιατρεία και εργαστήρια.

Διαθέτοντας επιστημονική εξειδίκευση και ιατρική τεχνολογία αιχμής, βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα για κάθε επείγον περιστατικό, ενώ νοσηλεύει κάθε ασθενή με ανθρώπινο και προσωπικό ενδιαφέρον.