Skip to main content

Μελισσάς: Η παραμονή μου εξαρτάται από τον Αναστόπουλο

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη και την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League εξέφρασε ο Πασχάλης Μελισσάς.

Ο 34χρονος αμυντικός του Άρη, Πασχάλης Μελισσάς, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» για την επιθυμία του να παραμείνει στο σύλλογο, τονίζοντας πως αυτό θα καθοριστεί από τον προπονητή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τις φήμες περί αποχώρησής του: «Δεν ξέρω ακόμα, θα το γνωρίζουμε σύντομα. Μας έχουν στεναχωρήσει τα όσα γράφονται για τα παιδιά. Ο κ. Αναστόπουλος παίρνει αποφάσεις, λίγο υπομονή πρέπει να κάνουμε όλοι μας. Κανένας ποδοσφαιριστής μέχρι τώρα δεν έχει φύγει, εκτός από τον Σιδεράκη. Κανένας μας δεν έχει ενημέρωση. Στον Σιδεράκη είπε ότι θα φύγει και έφυγε».

Για το τι ισχύει με το συμβόλαιό του: «Είχα έρθει σε συμφωνία με τον κ. Κάλας για έναν χρόνο στη Football League. Αν όλα πήγαιναν καλά θα συνέχιζα στη Super League. Τα δικά μας θέλω δεν είναι στάνταρ στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν συγκυρίες. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν όνειρα να κλείσουν την καριέρα τους σε μια ομάδα. Μπορεί εγώ να μην κάνω για τον Άρη της επόμενης χρονιάς, εξαρτάται από το τι θέλει ο προπονητής. Ο χρόνος θα δείξει».

Για τον λόγο που από κάποιο σημείο και μετά δεν ήταν βασικός: «Είχε γίνει ροτέισον και είχα μείνει εκτός για λίγο. Μετά επέστρεψα, έγινε πάλι ροτέισον. Μοιράστηκαν τα παιχνίδια».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης: «Μονόδρομος για τον Άρη η επιστροφή στη Super League. Είναι θέμα της διοίκησης πως θα φτιαχτεί η ομάδα. Αν παραμείνω θα συνεχίσω να δίνω το 100%. Έχω εκφράσει ότι θέλω να μείνω».