Skip to main content

Μετέφεραν λαθραία ποτά, βενζίνη και καφέ αλλά πιάστηκαν στο Προμαχώνα

Ένας 36χρονος μετέφερε συνολικά 51 φιάλες αλκοολούχων ποτών, ενώ ένας 66χρονος συνελήφθη να μεταφέρει συσκευασίες καφέ 29 κιλών.

Συνελήφθη χθες το βράδυ στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 36χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει σε δοχεία συνολικά 51 φιάλες αλκοολούχων ποτών, που είχε εισάγει χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο.

Επιπλέον κατασχέθηκε το όχημα του 36χρονου, ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Ακόμη, συνελήφθη χθες τα ξημερώματα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 60χρονος υπήκοος Ιταλίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει σε δοχεία συνολικά 100 λίτρα βενζίνης, που είχε εισάγει παράνομα.

Τα λαθραία καύσιμα κατασχέθηκαν προκειμένου να αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο.

Επιπλέον κατασχέθηκε το όχημα του 60χρονου, ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Παράλληλα, χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, συνέλαβαν έναν 66χρονο, διότι σε αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες καφέ συνολικού βάρους 29 κιλών, που είχε εισάγει χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκε το όχημα του 66χρονου, ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.