Skip to main content

Μητσοτάκης: Να πείσουμε τους νέους να ασχοληθούν με τα κοινά

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποδέχθηκε στα γραφεία του κόμματος τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο, καθώς και τη Διοικούσα Επιτροπή του Συνεδρίου.

Στην ανάγκη οι νέοι να ασχοληθούν και πάλι με τα κοινά στάθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του την Τετάρτη με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο, καθώς και με τη Διοικούσα και την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου επανίδρυσης της οργάνωσης νέων της Ν.Δ., στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

«Πρέπει να τους πείσουμε ότι η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί μια πράξη πολιτικής ευαισθησίας, που θα τους επιτρέψει να διαμορφώσουν και το δικό τους μέλλον, με πιο ποιοτικούς όρους», είπε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφερόμενος στο συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι είδε έναν υγιή προβληματισμό και ποιοτικές πολιτικές τοποθετήσεις, εκφράζοντας την ικανοποίησή του.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. είπε ότι «οι προκλήσεις είναι ακόμα μπροστά μας. Έχουμε να αποδείξουμε ότι αυτή η προσπάθεια ανασυγκρότησης της ΟΝΝΕΔ δεν ήταν απλά μια άσκηση, η οποία περιορίστηκε σε ένα καλά οργανωμένο ιδρυτικό συνέδριο. Πρέπει να μιλήσουμε πιο ουσιαστικά στη νέα γενιά».

Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη δημιουργίας νέων θέσεων απασχόλησης και σύνδεσης της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, ενώ επανέλαβε τη δέσμευσή του για «για ουσιαστική και ποιοτική ανανέωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας», σημειώνοντας ότι θα ήθελε η επόμενη Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. να είναι ηλικιακά η πιο νέα στην ιστορία του κόμματος.