Skip to main content

Μητσοτάκης: Τα μέλη της ΝΔ να συναποφασίζουν για τα ψηφοδέλτια

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι θέλει να εκφράσει τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου και της σκληρής δουλειάς.

Η προστασία των αδύναμων πρέπει να είναι προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία, ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση στο κέντρο πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», εν όψει των εκλογών για την ηγεσία της Ν.Δ.

Παράλληλα, πρότεινε τα μέλη της Ν.Δ. να συναποφασίζουν για την επιλογή των βουλευτών στα ψηφοδέλτια, ενώ έκανε λόγο και για θεσμοθέτηση θητείας για τον πρόεδρο του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι πρέπει όλοι να κάνουν την αυτοκριτική τους, καθώς όπως εξήγησε, η Ν.Δ. έχασε μέσα σε λίγα χρόνια από το 50% της εκλογικής της δύναμης.

Συνεχίζοντας χαρακτήρισε πρώτο βήμα την ανανέωση στο κόμμα και δεύτερο βήμα την ανάπτυξη.

Όπως παρατήρησε, εργαζόμενοι και εργοδότες κερδίζουν μαζί όταν η οικονομία αναπτύσσεται, ενώ τόνισε ότι ανάπτυξη σημαίνει χαμηλή φορολογία, ρευστότητα και ανοιχτές τράπεζες.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, η γραφειοκρατία ταλαιπωρεί κυρίως τον μικρό επιχειρηματία, ενώ την ανάπτυξη στην Ελλάδα, όπως είπε, θα μπορούσε να τη φέρει η νέα γενιά.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι θέλει να εκφράσει τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου και της σκληρής δουλειάς και στάθηκε στην αξία της ελευθερίας, η οποία, εξήγησε, σημαίνει ίσες ευκαιρίες για όλους.