Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018
x

MLS: ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ TABLETS

Bάσει των επίσημων στοιχείων της GfK για το σύνολο του 2017, η MLS είναι No1 brand στα tablets σε τεμάχια και τζίρο, με μερίδια 24,9% και 22,3%.

H MLS Innovation Inc βρέθηκε στην πρώτη θέση στην ελληνική αγορά των tablets (ξεπερνώντας Apple και Samsung), τόσο σε τεμάχια, όσο και σε τζίρο για το σύνολο του 2017.

«Η MLS μεγαλώνει τα μερίδια της στην Ελληνική αγορά, χάρη στην εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών, στα ελληνικά καινοτόμα προϊόντα της», αναφέρει η εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα, βάσει των επίσημων στοιχείων της GfK για το σύνολο του 2017, η MLS είναι No1 brand στα tablets σε τεμάχια και τζίρο, με μερίδια 24,9% και 22,3% αντίστοιχα.

Τόσο στα tablets όσο και στα υπόλοιπα MLS προϊόντα (Smartphones, Magic, Easy, Super Smart TVs, Πλοηγοί) είναι ενσωματωμένη η MAIC (Mls Artificial Intelligence Center), η προσωπική ψηφιακή βοηθός που εξελίσσεται συνεχώς και γίνεται ολοένα εξυπνότερη κάνοντας την ζωή μας πιο εύκολη (Making Life Simple).

Όπως αναφέρει η εταιρεία άλλωστες, η ελληνική ερευνητική ομάδα της MLS, ετοιμάζει νέες διεθνείς καινοτομίες και προϊόντα για το 2018, τα οποία θα παρουσιάσει, αρχικά, στην ελληνική αγορά  ενώ θα απευθυνθούν και σε άλλες επιλεγμένες αγορές στο εξωτερικό, υπηρετώντας το Making Life Simple και εκτός ελληνικών συνόρων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ