Skip to main content

Μήνυμα Μπακατσέλου για μαζική συμμετοχή στις εκλογές του ΕΒΕΘ

Το Επιμελητήριο ήταν και είναι η «φωνή» σας στην τοπική κοινωνία και στην οικονομική ζωή της χώρας, τονίζει, απευθυνόμενος στα μέλη του ΕΒΕΘ.

Σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης καλεί με ανοιχτή επιστολή του ο απερχόμενος πρόεδρος του ΕΒΕΘ, Δημήτρης Μπακατσέλος.

«Η ισχυρή σας παρουσία στην κάλπη θα σημάνει ισχυρότερη εντολή, ισχυρότερη εκπροσώπηση, ισχυρότερη διοίκηση και ακόμη πιο ισχυρή φωνή για το ΕΒΕΘ», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Μπακατσέλος.

Ολόκληρη η επιστολή του Δημήτρη Μπακατσέλου:

Αγαπητές και αγαπητοί επιχειρηματίες- μέλη του ΕΒΕΘ,

Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη αλλά και κρίσιμη συγκυρία, με την οικονομική κρίση να διανύει το ένατο έτος και να έχει φέρει τα πάνω- κάτω στο επιχειρείν. Μια κρίση που οδήγησε σε ασφυξία σχεδόν το σύνολο της οικονομίας (μεταποίηση, εμπόριο, κατασκευές και υπηρεσίες) και σε εσωστρέφεια τις περισσότερες επιχειρήσεις του νομού μας.  

Με όραμα, επιμονή και δουλειά η καθημερινότητα των επιχειρήσεων μπορεί να αλλάξει. Και σε αυτό, σημαντικό ρόλο μπορεί να διαδραματίσει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης που –όλα αυτά τα χρόνια- ήταν και είναι η «φωνή» σας στην τοπική κοινωνία και στην οικονομική ζωή της χώρας.

Όμως, για να μπορέσει το ΕΒΕΘ να εξακολουθήσει να αναπτύσσει τις πολυσχιδείς δραστηριότητές του, να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει αξιόπιστος συνομιλητής της Πολιτείας, πρέπει να έχει τη δύναμη, την οποία εσείς θα του δώσετε με την αυξημένη συμμετοχή σας στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 4 και 5 Δεκεμβρίου και ώρες 08.00-19.00, στο κτίριο του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη).

Η ισχυρή σας παρουσία στην κάλπη θα σημάνει ισχυρότερη εντολή, ισχυρότερη εκπροσώπηση, ισχυρότερη διοίκηση και ακόμη πιο ισχυρή φωνή για το ΕΒΕΘ.

Η κάθε ψήφος μετράει.

Όλοι ψηφίζουμε στις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές δίνοντας δύναμη στο Επιμελητήριό μας που ήταν και θα παραμείνει αρωγός των μελών του στην άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και υψηλή τεχνογνωσία.

Με εκτίμηση
Δημήτριος Μπακατσέλος