Skip to main content

Μπουκουβάλας: Κανείς δε θέλει να φύγει απ’ αυτή την ομάδα

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ηρακλή και την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League μίλησε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «City International» μίλησε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ηρακλή και την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είμαστε αθλητές, κάναμε προετοιμασία και στις διακοπές μας για να είμαστε έτοιμοι ενόψει της νέας σεζόν».

Για τον τίτλο του MVP στον διαγωνισμό:

«Δεν το περίμενα με τίποτα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε. Με κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενο. Το αποδέχομαι αλλά είναι δύσκολο να αποδεχτείς έναν τέτοιο τίτλο όταν όλη η ομάδα για μένα είναι MVP».

Για τον εαυτό του την χρονιά που πέρασε:

«Παίζω ποδόσφαιρο και ο κόσμος κρίνει όπως και ο προπονητής μου. Δεν μπορώ να κρίνω τον εαυτό μου. Ένα προς ένα τα παιδιά πετύχαμε τον στόχο μας και οδηγήσαμε τον Ηρακλή εκεί που ανήκει».

Για το άριστο κλίμα:

«Αυτό ξεκινάει από τον προπονητή. Είναι ο πατέρας και ο αρχηγός της οικογένειας που έχουμε φτιάξει. Οι γνώσεις που μας μετέφεραν όλοι μέσα στην ομάδα τις κάναμε πράξεις. Είχαμε άριστο κλίμα και διοικητική ηρεμία γι’ αυτό και πετύχαμε».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Δεν δυσκολεύτηκα και πολύ. Είναι η ομάδα, το όνομα και το έμβλημα. Ο προπονητής μου έδειξε εμπιστοσύνη και στήριξη. Ο πρόεδρος μου έδειξε και αυτός πως πρέπει να συνεχίσω. Κανείς δε θέλει να φύγει απ’ αυτή την ομάδα».

Για το αν έχει συναντήσει κάπου άλλου το ίδιο κλίμα:

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Άλλαζαν πολλά πρόσωπα και υπήρχαν αρκετοί καινούριοι παίκτες στις προηγούμενες ομάδες μου και αυτό ήταν κάπως δύσκολο. Χαίρομαι που θα συναντήσω τα ίδια παιδιά».

Για τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λιγκ:

«Πιστεύω πως δεν μπορούμε να θέσουμε στόχους σαν ποδοσφαιριστές. Αυτό θα γίνει από τον προπονητή μας. Μας κάνει χαρούμενους που οδηγήσαμε τον Ηρακλή στην επιστροφή του εκεί που ανήκει και ταλαιπωρήθηκε σε Β”, Γ” και Δ” Εθνική. Ο απολογισμός της χρονιάς θα γίνει στο τέλος. Πρέπει να είμαστε πρωταγωνιστές».

Για την πορεία στο Κύπελλο:

«Ο θεσμός του κυπέλλου είναι από μόνος του ξεχωριστός. Είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Εκεί που κάναμε τις εκπλήξεις την περσινή σεζόν, πρέπει να είναι κάτι το αναμενόμενο για εμάς φέτος».

Για την στιγμή που ξεχώρισε:

«Ο αποκλεισμός στην Ξάνθη για όλους μας ήταν ξεχωριστό. Όλοι οι συμπαίκτες μου μιλάμε για εκείνη τη μέρα. Έδωσε ώθηση ο κόσμος στην ομάδα παρά τον αποκλεισμό. Μπορεί να αποκλειστήκαμε αλλά ο κόσμος είδε την προσπάθειά μας. Αυτό που θέλουμε από τον κόσμο είναι να έχει τον ίδιο ενθουσιασμό και να τον κρατήσουμε κοντά μας».

Για το αν υπήρχε πρόταση-κλήση στην Εθνική ομάδα:

«Είναι κάτι το οποίο θα ήθελε ο κάθε ποδοσφαιριστής. Με τιμάει ιδιαίτερα κυρίως όταν βγαίνει από το στόμα του προπονητή μου. Μάλλον χρειάζεται κάτι παραπάνω ώστε να καλέσουν κάποιον παίκτη στην Εθνική».