Skip to main content

Νεφώσεις και τοπικές βροχές για σήμερα σε όλη τη χώρα

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες

Νεφώσεις, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται την Παρασκευή στα βορειοανατολικά και βαθμιαία στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, θα έχουν ένταση 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.

Για την Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Θα πνέουν βοριάδες, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία βορειοανατολικοί, εντάσεως 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά ως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 22 βαθμούς Κελσίου, όμως στα βόρεια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία θα γίνουν ανατολικοί, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 11 ως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά βαθμιαία και από τα ανατολικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση το βράδυ στα ανατολικά. Στην Θράκη θα επικρατήσουν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά ως 6 μποφόρ, βαθμιαία θα γίνουν ανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 22 βαθμούς Κελσίου, όμως στα ανατολικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.