Skip to main content

Νέος αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς

Ο Σέρβος πρώην παίκτης της «Ένωσης» και νυν στέλεχος των «κιτρινόμαυρων» δεν δίστασε να μιλήσει με το καλημέρα για το Champions League

Καθήκοντα αθλητικού διευθυντή στην ΑΕΚ αναλαμβάνει ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς.

Η «Ένωση» ανακοίνωσε την προσθήκη - επιστροφή του Σέρβου πρώην ποδοσφαιριστή της, αυτή τη φορά με νέο ρόλο ενώ σημειώνεται πως η ένταξή του δεν επηρεάζει το ρόλο του Νίκου Λυμπερόπουλου ο οποίος θα παραμείνει στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρους», ο Ματιάσεβιτς δήλωσε ότι γνωρίζει που έχει έρθει και δεν δίστασε να μιλήσει με το καλημέρα για Champions League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το νέο στέλεχος της πρωταθλήτριας Ελλάδος:

«Είμαι χαρούμενος βρίσκομαι και πάλι πίσω στην ΑΕΚ με την οποία με συνδέουν όμορφες αναμνήσεις. Γνωρίζω καλά το μέγεθος της ομάδας με την οποία θα συνεργαστώ, γνωρίζω ότι έχω αναλάβει πόστο στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδος.

Αυτό που θέλω είναι να ξεκινήσω δουλειά μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας, να συνεργαστώ με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε το απαραίτητο όραμα και την προοπτική για το μέλλον της ΑΕΚ.

Πρώτος και άμεσος στόχος είναι η συμμετοχή μας στους ομίλους του Champions League και θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της ομάδας για την επίτευξη αυτού του στόχου».