Skip to main content

New Communication: Διεθνής βράβευση για την εταιρεία στο iF Design

Διακρίθηκε και βραβεύτηκε στην κατηγορία Packaging / Beverages, για την νέα σειρά μονοποικιλιακών κρασιών Syrah, Merlot, Chardonnay της Lidl Hellas.

Η New Communication ήταν ένας από τους νικητές στον φετινό διεθνή διαγωνισμό iF DESIGN AWARD 2017. Ανάμεσα σε περισσότερες από 5.500 συμμετοχές που υποβλήθηκαν από 59 χώρες η εταιρεία από την Θεσσαλονίκη διακρίθηκε και βραβεύτηκε στην κατηγορία Packaging / Beverages, για την νέα σειρά μονοποικιλιακών κρασιών Syrah, Merlot, Chardonnay της Lidl Hellas. Το iF Design Award αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα βραβεία σχεδίασης στον κόσμο.

Η σειρά των μονοποικιλιακών κρασιών  Syrah, Merlot, Chardonnay, βραβεύτηκε από μια 58μελή επιτροπή που αποτελούνταν από ανεξάρτητους ειδικούς από όλο τον κόσμο.

Σημειώνεται πως τα σχέδια στις ετικέτες των Merlot 2014, Syrah 2015 και Chardonnay 2015, αποτυπώνουν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του τόπου παραγωγής του κάθε κρασιού. Έτσι τα ενδημικά είδη της κρασπεδωτής χελώνας Πελοποννήσου, η γαλανή λυκαένα της Πελοποννήσου και ο Ελληνοπυγόστεος του Σπερχειού ποταμού κυριαρχούν στην εικονογράφηση της κάθε ποικιλίας.

Η New Communication ltd / Branding agency, από το 1989 χτίζει brands, μέσα από πολλά και διαφορετικά projects, βοηθώντας  τα brands να επικοινωνήσουν με το «κοινό» τους, βεβαιώνοντας ότι ένα συνεκτικό και σαφές μήνυμα παραδίδεται σε όλα τα σημεία επαφής.