Skip to main content

ΝΟΔΕ Φλώρινας: Ντροπή σου Λιάνη, η πατρίδα για εμάς είναι πάνω από όλα

Ο πρώην υπουργός τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας για το «Βόρεια Μακεδονία» και υποστήριξε ότι αν γινόταν δημοψήφισμα στη Φλώρινα θα έβγαινε 80% υπέρ.

Επίθεση στον πρώην υπουργό Γιώργο Λιάνη ο οποίος τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας για το «Βόρεια Μακεδονία» και υποστήριξε ότι αν γινόταν δημοψήφισμα στη Φλώρινα θα έβγαινε 80% ότι η συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ είναι καλή εξαπέλυσε η ΝΟΔΕ Φλώρινας (δείτε εδώ).

«O κ. Λιάνης προκάλεσε λέγοντας όυι οι αντιδράσεις του κόσμου της Φλώρινας πηγάζουν μόνον από τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Κύριε Λιάνη, οι Φλωρινιώτες από την πρώτη στιγμή αντέδρασαν στη συμφωνία καθώς, λειτούργησαν αυτόματα τα πατριωτικά τους αντανακλαστικά. Είναι ντροπή να μιλάτε εξ ονόματος τους, χαρακτηρίζοντάς την καλή. Ο Φλωρινιώτης μπορεί να έχει πληγεί από την οικονομική κρίση, όπως και όλοι οι συμπατριώτες μας άλλωστε αλλά, ο πατριωτισμός του μπαίνει πάντα μπροστά. Κανένα δημοψήφισμα δεν θα είχε τύχη που πιστεύετε στον ακριτικό αυτόν Νομό. Τελικά μπορεί οι εθνικά υπερήφανοι Φλωρινιώτες να σας έστειλαν αρκετές φορές στη Βουλή, αλλά όπως αποδεικνύεται δεν τους μάθατε. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ», τονίζει η ΝΟΔΕ Φλώρινας.