Skip to main content

Ο Μπουτάρης που κάνει τον... Κινέζο και η μάχη Βενεζουέλας - Β. Κορέας

Ο νικητής στη σκληρή μάχη μεταξύ Βενεζουέλας - Βόρειας Κορέας, η Γενοκτονία που έγινε Καταστροφή και η δήλωση - έκπληξη του Κουτσούμπα.

Τι σχόλιο να κάνεις για την απουσία Κινέζων από του εκδήλωση του δήμου Θεσσαλονίκης για τους… Κινέζους; Ό,τι και να του πεις του Μπουτάρη κάνει τον… Κινέζο!

Με εξέπληξε ο Κουτσούμπας με την δήλωσή του, ότι η «δίκη της Χρυσής Αυγής καθυστερεί επικίνδυνα». Επικίνδυνα για ποιον; Οι κομμουνιστές υποτίθεται ότι έχουν εμπειρία στις ίντριγκες. Δεν του πέρασε από το μυαλό, ότι όσο διαρκεί η δίκη, τα λεγόμενα κόμματα του δημοκρατικού τόξου έχουν σε ομηρία τους Χρυσαυγίτες; Πού είναι οι δράσεις της Χρυσής Αυγής;

Τα parapolitika αλίευσαν φωτογραφία του Κοντονή να παρελαύνει το 1989 στην… Βόρεια Κορέα, και μάλιστα σημαιοφόρος, εκπροσωπώντας τους κομμουνιστές της Ελλάδας. Το καθεστώς της Βορείου Κορέας, υπό την ηγεσία του παππού του σημερινού της "πατερούλη" (σόι πάει το βασίλειο, από τον παππού στον εγγονό) υποδεχόταν στην Πιονγιάνγκ νέους και νέες από κομμουνιστικές οργανώσεις, για το 13ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαιών.

Ανάμεσα στους ορκισμένους κομμουνιστές από την Ελλάδα που παρέλαυναν ενώπιον του Κιμ-Ιλ-Σουνγκ, ήταν και ο σημερινός κομισάριος Δικαιοσύνης, Κοντονής, που σημειωτέον σπούδασε στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου. Οφείλω να ομολογήσω ότι ο υπουργός παραμένει συνεπής στις ιδεοληψίες του, και παλεύει να... σώσει την Ελλάδα, μετατρέποντάς την σε Βόρεια Κορέα.

Το πρόβλημά του, προφανώς, είναι ότι αντιπαλεύει με συντρόφους του, που βλέπουν στην απέναντι πλευρά, στην Βενεζουέλα. Κι επειδή όταν μαλώνουν δύο, κερδίζει ο τρίτος, είναι πολύ πιθανόν να γίνουμε Κούβα. Το σίγουρο είναι, πως Ελλάδα δεν ξαναγινόμαστε. Πάει αυτή… την τελειώσαμε. [Σκέψου μόνο ότι με την απλή αναλογική, θα βρεθούν στη Βουλή, Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μπορεί και εκπρόσωπος από τα Εξάρχεια].

Βαριά προσβολή. Αποκάλεσαν τον Ακιντζί… "Ελληνόσπορο". Σε οικονομικό συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη, είπε ότι οι Τουρκοκύπριοι δεν θέλουν να γίνουν 82η επαρχία της Τουρκίας, κι έγινε χαμός. Μερικά από όσα του απηύθυναν:

«Σαν δεν ντρέπεται. Εάν δεν ήταν η Τουρκία θα πεθαίνατε από την πείνα». «Αχάριστοι. Ακόμα και το νερό σας έρχεται από την Τουρκία ρε… Αν δεν ήταν η Τουρκία πίσω σας, σε 3 μέρες οι Ελληνοκύπριοι θα σας σκότωναν αδιακρίτως». «Ελληνόσπορε. Τι κρίμα που χάσαμε ήρωες γι’ αυτούς». Η αλήθεια είναι ότι αυτοί που τον είπαν Ελληνόσπορο, αν έψαχναν λίγο στο παρελθόν, μπορεί να έβλεπαν ότι είναι από τον ίδιο σπόρο.

Η κυβέρνηση, παρά το ότι υπάρχει απόφαση της Βουλής του 1998 για την "καθιέρωση της 14ης Σεπτεμβρίου ως ημέρας εθνικής μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος", απάλειψε τον όρο "Γενοκτονία", και τον αντικατέστησε αυθαίρετα με τον όρο "Καταστροφή".

Όπως λέγει δηλαδή μια κυρία στην κομμώτρια, αν δεν πετύχει η βαφή των μαλλιών: «Με κατέστρεψες!». Τόσο απλά ήσαν τα πράγματα με την γενοκτονική σφαγή των Ελλήνων. Η απέχθεια στους κανόνες του πολιτεύματος, δεν κρύβεται. Όπως και η αδιαφορία των αστών στα όσα συμβαίνουν.

Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού και διοικητή του UCK Ραμούς Χαραντινάι, του Κοσσυφοπεδίου, θα στείλει 100 χιλιάδες δολάρια σε βοήθεια των θυμάτων από τον τυφώνα που χτύπησε τις ΗΠΑ! Πολύ ευαίσθητοι οι UCKάδες. Μόλις δουν θύμα τους καταλαμβάνει η συγκίνηση. Φυσικά, μέσα στα θύματα δεν περιλαμβάνονται οι Σέρβοι. Αυτούς τους σφάζουν χωρίς συγκίνηση.