Skip to main content

Απειλές... Ψωμιάδη: Θα πάω να εγκατασταθώ στα Ίμια μαζί με τον Σαββίδη

Σε διαγωνισμό καρναβαλικής στολής ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ντύθηκε γυναίκα του Ζορό και τραγούδησε, ενώ απόψε ψάλλει στους Α' Χαιρετισμούς.

«Αποθέωση» Παναγιώτη Ψωμιάδη στο Αγρίνιο. Ο πρώην βουλευτής, νομάρχης και περιφερειάρχης έδωσε... ρέστα με τη συμμετοχή του σε διαγωνισμό καλύτερης καρναβαλικής στολής και αποκριάτικο γλέντι.

Ο κ. Ψωμιάδης ντύθηκε «Ζορίνα», δηλαδή γυναίκα του Ζορό, και απέσπασε τα πρωτεία στο διαγωνισμό. Μάλιστα, φρόντισε να πετάξει και την πολιτική του ατάκα στο κλίμα των ημερών, λέγοντας: «Θα πάω να εγκατασταθώ στα Ίμια μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη για να δω τι θα γίνει τότε με τους γείτονές μας»!

Όμως η βραδιά είχε και «Ζορίνα» να τραγουδάει ζεϊμπέκικα και Καζαντζίδη, όπου και οι Αγρινιώτες διαπίστωσαν τις επαγγελματικές ικανότητες Ψωμιάδη στο τραγούδι.

Απόψε πάντως τη φωνή του κ. Ψωμιάδη θα έχουν την ευκαιρία όχι σε τραγούδι, αλλά σε ψαλμό, να απολαύσουν όσοι παρακολουθήσουν τους Α' Χαιρετισμούς στις 8 το βράδυ, στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 40 Εκκλησιές. Ο κ. Ψωμιάδης θα ψάλλει το «Άσπιλε».