Skip to main content

Παππάς: Ο Μητσοτάκης παριστάνει τον αμόλυντο για τον ΟΑΣΘ

Ως υπουργός της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επιχείρησε να χαρίσει πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ στην πρώην διοίκηση του ΟΑΣΘ, υποστηρίζει ο Στέλιος Παππάς.

Για πολιτικό, διαχειριστικό και επιχειρησιακό σκάνδαλο κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, απαντώντας στις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη. 

«Ο κ. Μητσοτάκης ήλθε στην Θεσσαλονίκη παριστάνοντας τον αμόλυντο», αναφέρει ο κ. Παππάς και προσθέτει: «Έκανε πώς δεν ήξερε και ζητάει τόσο αυτός, όσο και οι παράγοντες της παράταξής του στη Θεσσαλονίκη, λήθη για το πολιτικό, διαχειριστικό και επιχειρησιακό σκάνδαλο που συντελέστηκε στο Ο.Α.Σ.Θ. στις μέρες που κυβερνούσαν την χώρα».

«Ζητάει λήθη και απαλλαγή για όσους ευθύνονται για την καταστροφή και την καταλήστευση του Ο.Α.Σ.Θ. για την καταλήστευση του δημοσίου και για την φθορά της δημόσιας περιουσίας
Δεν είναι ενήμερος ο κ. Μητσοτάκης για όλα αυτά; Δεν είναι ενήμερος για τις απ' ευθείας αναθέσεις με συμβάσεις εκατομμυρίων ευρώ; Με προσλήψεις κολλητών και κομματικών φίλων με σημειώματα βουλευτών της παράταξής του;», λέει ο κ. Παππάς.

Ο κ. Παππάς ρωτά ακόμη: «Δεν ήξερε τι υπέγραφε ως υπουργός της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όταν ένα μήνα πριν τις εκλογές του 2015 επιχείρησαν να χαρίσουν με νόμο, στην πρώην εκλεκτή τους Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ., πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να συγκαλύψουν την κακοδιαχείριση του Ο.Α.Σ.Θ.;». Όπως λέει, η δική του υπογραφή βρίσκεται σε περίοπτη θέση στον συγκεκριμένο νόμο.

«Αλλά πρέπει να ξέρει ο πρόεδρος της ΝΔ, ότι οι απαντήσεις θα έρθουν και θα είναι σκληρές. Κυρίως για τα νομοθετήματα που έκαναν οι κυβερνήσεις τους και με τα οποία προσέφεραν κάλυψη σε αλλεπάλληλες ενέργειες που επιβάρυναν το δημόσιο και τη καταλήστευση του δημόσιου πλούτου», τονίζει ο κ. Παππάς και καταλήγει: «Επίσης θα πρέπει να τον πληροφορήσουμε ότι η εκκαθάριση και η εξυγίανση του Ο.Α.Σ.Θ. θα προχωρήσει όσες τρικλοποδιές και αν μηχανεύονται σε βάρος μας».