Skip to main content

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Δυναμική παρουσία στη φετινή HORECA 2016

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το διευρυμένο και ισχυρό χαρτοφυλάκιο της ΟΖ το οποίo περιλαμβάνει 18 εμπορικά σήματα.

Δυναμική ήταν η παρουσία της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στην 11η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών HO.RE.CA. 2016. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συμμετείχε στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς με ανακοινώσεις νέων προϊόντων, ηχηρή προβολή του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου και νέο εντυπωσιακό περίπτερο, πλήρως προσαρμοσμένου στην νέα εταιρική εικόνα.

Στο ανανεωμένο περίπτερο, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το διευρυμένο και ισχυρό χαρτοφυλάκιο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας το οποίo περιλαμβάνει 18 εμπορικά σήματα, εκ των οποίων 10 εγχώριας παραγωγής, καλύπτοντας πλήρως ανάγκες πελατών και καταναλωτών.

Συγκεκριμένα και όπως ανακοινώθηκε επισήμως στην έκθεση, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία εξελίσσει περαιτέρω την κορυφαία μάρκα Tuborg  λανσάροντας την Tuborg Lemon Soda, με προσθήκη φυσικού χυμού λεμονιού. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία καινοτομεί και δημιουργεί νέες εναλλακτικές επιλογές αναψυκτικού για τους καταναλωτές.

Με ανανεωμένη εικόνα έκαναν την εμφάνιση τους και τα ηγετικά brands μπύρας του χαρτοφυλακίου της εταιρείας. Σε συνέχεια σημαντικής επένδυσης η μπύρα Mythos παρουσιάστηκε με ανανεωμένη ετικέτα καθώς και με νέα φιάλη easy open που αποτελεί αποκλειστική καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα. Αντίστοιχα, αναθεωρήθηκε και η εικόνα των FIX Dark και FIX Weiss που εντάσσονται σχεδιαστικά στην οικογένεια FIX HELLAS.

Επίκεντρο της παρουσίας της εταιρείας αποτέλεσε η πρωτοποριακή και παγκόσμια  πατενταρισμένη καινοτομία DraughtMaster™ η οποία έχει αλλάξει τα δεδομένα της εγχώριας αγοράς μπύρας απαντώντας αποτελεσματικά στις προκλήσεις της αγορά.

Δυναμική ωστόσο ήταν η παρουσία και των λοιπών εμπορικών σημάτων Carlsberg, Guinness, Corona, Somersby, Grimbergen με γευστικές δοκιμές, προωθητικές ενέργειες και εκδηλώσεις για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Όπως ανακοίνωσε ο Πάρις Σκανδάλης, Διευθυντής Marketing  της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας: «Σε συνέχεια μιας ιδιαίτερα απαιτητικής χρονιάς συνεχίζουμε την επιτυχημένη μας πορεία, σταθερά προσηλωμένοι στο στόχο μας για τη δημιουργία καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων που απαντούν στις ανάγκες των καταναλωτών».

Ολυμπιακή Ζυθοποιία

H Ολυμπιακή Ζυθοποιία διαθέτει 2 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στη Σίνδο και τη Ριτσώνα όπου παράγει τις μπύρες Μythos, Mythos Radler, FIX Hellas, FIX Dark, FIX Royale, Kaiser και Henninger.

Παράλληλα, η εταιρεία εισάγει και διανέμει στη χώρα μας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες: τη δανέζικη Carlsberg, τη μεξικάνικη Corona Extra, τις ιρλανδικές μπύρες της Diageo Guinness και Kilkenny, τη βέλγικη Grimbergen, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier Schneider Weisse, τον Ιρλανδέζικο μηλίτη Magners και τον ανθρακούχο μηλίτη Somersby σε δύο γεύσεις: μήλο και βατόμουρο.

Επιπλέον, η Oλυμπιακή Ζυθοποιία παράγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά τα κορυφαία σήματα Tuborg Club Soda και Tuborg Tonic Water.