Skip to main content

Παπαθεοδώρου: Να τελειώσουμε τη σεζόν με τον τρόπο που πρέπει

«Δεν ήταν εύκολο, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν πολύ συγκεντρωμένα και ευχαρίστησαν τον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ

Με κολακευτικά σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ τον δεύτερο αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας για τη σειρά των μικρών τελικών των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε και στον επόμενο αγώνα της σειράς, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο (9/6, 18:00) στην Πάτρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς των «ασπρόμαυρων»:

«Γνωρίζαμε τα θέματα του Προμηθέα, αλλά δεν ξέραμε το μέγεθος και την ποσότητα των προβλημάτων. Άλλες δύο φορές έχουν πετύχει μεγάλες εκτός έδρας νίκες με απουσίες, επομένως προετοιμαστήκαμε για ένα παιχνίδι ανάλογο της περίστασης. Ο Προμηθέας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά του ρόστερ, δεν φοβάται, άλλωστε, να το κάνει, το έκανε και με αντίπαλο τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που στο ημίχρονο ήταν στον πόντο.

Από ένα σημείο και μετά, δεν υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός. Εμείς αγωνιστήκαμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να σεβαστούμε αντίπαλο και εαυτούς μας. Θα πάμε στην Πάτρα για να κάνουμε το 3-0 και θα πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση».

Για την κούραση που υπάρχει από όλη τη χρονιά: «Και οι δύο ομάδες είμαστε ένα επίπεδο πίσω σε ταχύτητα και ενέργεια. Η κρισιμότητα του αγώνα ήταν μεγάλη. Θέλαμε να σεβαστούμε την προσπάθειά μας, τον αντίπαλο και τον κόσμο γι’ αυτό συνεχίσαμε να παίζουμε όσο καλύτερο μπορούμε. Δεν ήταν εύκολο, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν πολύ συγκεντρωμένα. Φτάσαμε τα 50 παιχνίδια με ατελείωτα ταξίδια, ενώ προηγήθηκαν δύσκολες σειρές με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε τη χρονιά με τον τρόπο που πρέπει».

Στο τέλος, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε την παρουσία του Θοδωρή Καρρά: «Ο Θοδωρής Καρράς είναι ένας νέος παίκτης που δουλεύει πολύ σκληρά. Του δώσαμε χρόνο συμμετοχής λόγω της παρουσίας των νεαρών παιδιών στον Προμηθέα. Έχουμε πιστέψει σε αυτόν και πιστεύουμε ότι θα μας δικαιώσει».